آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و هفتم‌تیر، در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان چهاردهمین سوگواره ملی فرهنگی هنری مَحرمِ مُحَرم برگزار می‌شود یک ایران به پا خاست | تشییع پیکر مطهر شهدای اقتدار ملی با حضور پرشور مردم تهران (۷ تیر ۱۴۰۴) + فیلم اولین تصاویر از تابوت‌های شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی جابه‌جایی بیش از ۶۳ هزار نفر از حجاج بیت الله‌الحرام از مرزهای زمینی کشور ۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: فرهنگ مهمان‌پذیری به یک سنت و میراث خانوادگی مبدل شود

  • کد خبر: ۱۴۱۳۱۰
  • ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
آیت الله علم الهدی: فرهنگ مهمان‌پذیری به یک سنت و میراث خانوادگی مبدل شود
 نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: امیدواریم فرهنگ مهمان‌پذیری و پذیریی از زائران امام رضا (ع) در مشهد ادامه دار باشد و به یک سنت و میراث خانوادگی مبدل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در همایش «هم محله ای های امام رضا (ع) که ظهر امروز در سالن صبای صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار شد، آیت الله «سید احمد علم الهدی» نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند صورت گرفته توسط گروه های جهادی در خدمت رسانی به زائران حرم مطهر رضوی گفت: مباشرت و حضور در عرصه خدمت به اهلبیت (ع) مسئله ای نه تنها عاطفی، بلکه اعتقادی و باورمندی در ارادت و وابستگی به اهلبیت (ع) به شمار می آید.

وی افزود: خدمت به زائر حضرت رضا (ع) بسیار مورد توجه آن حضرت قرار می‌گیرد. شما در شرایطی که محدودیت مراکز اقامتی پاسخگوی سیل زائران امام رضا (ع) نبود، از عمق جان پذیرای زائران آن حضرت شدید و این، عمل بسیار ارزشمندی است. کسی که اینگونه به زائر حضرت رضا (ع) خدمت می‌کند، قطعا ایشان هم هیچگاه او را تنها نمی‌گذارند.

آیت الله علم الهدی ابراز امیدواری کرد که این کار، منجر به ایجاد فرهنگ مهمان‌پذیری در مشهد شود و ادامه دار باشد و به یک سنت و میراث خانوادگی مبدل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->