صدور بیش از ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال رای محکومیت تعزیراتی در خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ ابهام در سرنوشت «هلنا» کودک ۱۱ ساله اصفهانی در سالگرد ربودن او | آیا قتلی اتفاق افتاده است؟ رئیس شورای شهر تهران: شهرداری به تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیست بیماران خاص و صعب‌العلاج تأمین اجتماعی می‌توانند مستندات بیماری را در سامانه ثبت کنند ضرورت تأمین مصوبات مالی مرتبط با تأمین اجتماعی توسط دولت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در استان اعتراف به قتل پس از ۲۴ ساعت | شوهرم را  کشتم، دوش گرفتم و  خوابیدم! خانه سالمندان، سرای گرانی | نگاهی به وضعیت مراکز نگهداری سالمندان در خراسان رضوی اعلام زمان ارسال نتایج ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان به سازمان سنجش ۴۵۰ هزار نفر داوطلب کنکور کارت ورود به جلسه گرفتند عاملی که خطر سکته مغزی در جوانان را ۲ برابر می‌کند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز ثبت‌نام وام ازدواج ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری از امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + شرایط و مدارک لازم اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی ۴۸ ساعته کیفیت هوای مشهدمقدس از سال آینده

  • کد خبر: ۱۴۱۷۶
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸
پیش‌بینی ۴۸ ساعته کیفیت هوای مشهدمقدس از سال آینده
مدیر محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم سال آینده امکان پیش‌بینی ۴۸ ساعته کیفیت هوای مشهدمقدس مقدور شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد پذیرا اظهار داشت: تهیه لیست سیاهه آلودگی هوا ۹۰ درصد پیشرفت داشته و تا اواسط بهمن ماه به پایان می‌رسد، هدف تهیه این سیاهه این است که بدانیم هر کدام از منابع مانند خودرو‌های شخصی، خودرو‌های حمل و نقل عمومی، پایانه‌ها، نیروگاه‌ها، فرودگاه و واحد‌های تجاری، چه سهمی در آلودگی هوای شهر دارند تا براساس سهم هر کدام، برنامه اجرایی و سناریوی لازم برای کاهش آلودگی هوای شهر تدوین شود.

مدیر محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: در گام دیگر، برای پیش‌بینی کیفیت هوا و اینکه بتوانیم کیفیت هوای شهر برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده را پیش‌بینی کنیم، مطالعاتی برای سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تکمیل‌کننده سیاهه آلودگی بوده و با کمک مدل هواشناسی که مطالعه آن قبلا انجام شده است، به این مهم دست خواهیم یافت.

پذیرا عنوان کرد: با استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، طعمه‌های جدیدی برای مبارزه با موش‌ها انتخاب شده که با محیط زیست سازگار است و در یک برنامه دو ساله توانسته‌ایم کانون‌های تجمع موش‌ها را از بیش از ۶۰ کانون به ۱۶ کانون کاهش دهیم، البته در این حوزه نیازمند مشارکت شهروندان هستیم.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->