تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی
سرخط خبرها

آخرین وضعیت کیفیت سوخت در کشور

  • کد خبر: ۱۴۲۳۴
  • ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
آخرین وضعیت کیفیت سوخت در کشور
سرپرست دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به بهبود کیفیت سوخت بنزین و نفت گاز طی پاییز امسال نسبت به ابتدای سال گفت: میزان گوگرد موجود در سوخت به حد استاندارد نزدیکتر شده است، اما در برخی نمونه‌ها میزان بنزن و آروماتیک بنزین کمی بیشتر از حد استاندارد بود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا سماعی درباره آخرین وضعیت سوخت توزیعی در کشور اظهار کرد: طی پاییز امسال به صورت تصادفی از ۱۶۳ جایگاه توزیع سوخت در محور‌های مواصلاتی - که در قانون هوای پاک از آن‌ها نامبرده شده - نمونه‌برداری صورت گرفته است.

وی افزود: خوشبختانه گوگرد موجود در نفت گاز در بیشتر جایگاه‌ها نسبت به ابتدای امسال وضعیت بهتری داشت و بیشتر نمونه‌ها در حد استاندارد PPM ۵۰ بود. در برخی دیگر از نمونه‌ها نیز محتوای گوگرد در حد ۱۰۰ PPM بود، اما باید این نکته را در نظر داشته باشیم که سال‌های گذشته گوگرد موجود در سوخت گازوئیل حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ و حتی تا ۱۰۰۰ PPM بود و این نشان می‌دهد که سوخت گازوئیل به استاندارد نزدیکتر شده است.

به گفته سرپرست دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست در برخی از نمونه‌ها میزان گوگرد نفت گاز زیر ۵۰ PPM و در برخی نمونه‌ها به طور تصادفی حدود ۲۵۰ PPM بود همچنین محتوای گوگرد در سوخت بنزین نیز طی پاییز نوساناتی داشته و به‌صورت یکنواخت نبوده است. در برخی جایگاه‌ها محتوای گوگرد بنزین زیر ۵۰ PPM و در برخی دیگر حدود ۸۰ PPM گزارش شده است البته میزان گوگرد بنزین طی پاییز امسال نیز به نسبت وضعیت بهتری نسبت به ابتدای سال داشت.

سماعی در ادامه ضمن اشاره به اینکه در برخی نمونه‌برداری‌ها مشاهده است که میزان بنزن و ترکیبات آروماتیک بنزین مقداری از حدود استاندار فراتر رفته است، تصریح کرد: استاندارد بنزن یک درصد و میزان استاندارد ترکیبات آروماتیک ۳۵ درصد است، اما در برخی نمونه‌ها از جمله نمونه‌های استان البرز مشاهده شد که میزان بنزن مقداری بیش از حد استاندارد و در حد ۱.۲ و ۱.۴ بود.

سرپرست دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست افزود: میزان ترکیبات آروماتیک نیز در برخی نمونه‌های بنزین تهران اندکی فراتر از حد استاندارد بود.

وی در پایان تاکید کرد: دفتر پایش سازمان حفاظت محیط زیست میزان گوگرد در نفت گاز و میزان بنزن، ترکیبات آروماتیک و گوگرد در بنزین را اندازه‌گیری می‌کند. سایر شاخص‌هایی که در ارتباط با سوخت یورو ۴ هستند از جمله عدد اکتان را سازمان ملی استاندار اندازه‌گیری می‌کند.

پیش از این طی بهار و تابستان امسال در تهران و سایر کلان شهر‌های کشور میزان گوگرد موجود در سوخت بنزین بسیار فراتر از حد مجاز رفته بود و گوگرد موجود در گازوییل نیز تا حدی فراتر از حد مجاز بود. اما بر اساس اندازه‌گیری‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در همین بازه زمانی میزان بنزن سوخت بنزین در حد مجاز و حتی پایین‌تر از عدد استاندارد قرار داشت.

ترکیبات آروماتیک بنزین نیز هیدروکربن‌هایی مانند پارافین‌ها (آلکان‌ها)، نفتن‌ها (سیکلوآلکان‌ها) و اولفین‌ها (آلکن‌ها) هستند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->