شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل و آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه‌های شهری بیش از هر زمان دیگری در حال بهره‌برداری است آماده‌باش ۶ هزار و ۵۰۰ نیروی خدمات شهری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) احداث ۶ پل در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، حدفاصل بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی و شهرک صنعتی پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه و تگرگ در مشهد شهردار منطقه ۱۰ مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) و چپ‌گرد بولوار شاهنامه، دو مگاپروژه منطقه ۱۰ هستند آهنگ تاریخ در «میل آهنگان» | درباره میل اخنگان، یکی از بناهای تاریخی حومه مشهد در شمال شرق توس سالن معراج بهشت‌رضا(ع) مشهد تا شهریورماه ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های عمرانی سازمان مدیریت آرامستان‌ها | توسعه ۳۵ هکتاری بهشت‌رضا(ع) در سال ۱۴۰۳ مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد مقدس: در اردیبهشت ۱۴۰۴، به بیش از دو میلیون و ۵۷۱ هزار زائر و مجاور خدمات ارائه شد نجات ۲ هزار چنار در خیابان کوهسنگی مشهد هوای کلانشهر مشهد در آستانه وضعیت هشدار (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی
سرخط خبرها

مشهد؛ دانشگاه فردوسی یا شیشلیک شاندیز؟

  • کد خبر: ۱۴۲۶۱۴
  • ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۲
مشهد؛ دانشگاه فردوسی یا شیشلیک شاندیز؟
کاری کنیم که مشهد بشود مترادف دانشگاه و نام دانشگاه هم ردیف مشهد اذهان را به این شهر مقدس هدایت کند.

هاروارد، سوربون، کمبریج. دنیا خودش را با دانشگاه هایش معرفی می‌کند. آمریکا، فرانسه، انگلیس زیر پرچم دانشگاه‌های خود می‌ایستند، ما چه؟ چقدر به این فکر کرده ایم که با برند سازی دانشگاه‌های خود، نشانی جهانی داشته باشیم؟ آیا در همین مشهد خودمان برای موضوعی چنین مهم کاری شده است؟

حرم مطهر، ولی نعمتمان، حسابش جداست. به جز این، مشهد را به چه می‌شناسند مردم. به شیشلیک شاندیز؟ به غذاکده ها؟ به مجموعه‌های آبی؟ آبروی مشهد کدام نام هاست؟ آیا نباید برند سازی را به سمت دانشگاه‌ها برد؟ حوزه علمیه دیرپای خراسان را نباید دید؟ فکر می‌کنم چشم بستن بر این همه ظرفیت کم نظیر، معنایش بشود کفران نعمت. نتیجه کفران هم نگفته معلوم است و در ذهن زلزله ایجاد می‌کند. اگر نمی‌خواهیم چنین شود، حوزه را باید ببینیم. دانشگاه گران سنگ فردوسی را ببینیم. نگاهمان به دانشگاه پزشکی باشد. دانشگاه آزاد اسلامی را به چشم آوریم. کاری کنیم که مشهد بشود مترادف دانشگاه و نام دانشگاه هم ردیف مشهد اذهان را به این شهر مقدس هدایت کند.

حیف است حوزه علمیه‌ای که مهد پرورش و نقش آفرینی بزرگانی، چون حضرات آیات میلانی، شیرازی، تهرانی، مروارید، آشتیانی، قزوینی، فلسفی و رهبر فرزانه انقلاب است، پرچمش در اهتزاز نباشد. خوب نیست دانشگاهی که به نام حکیم توس نام بردار است و به روزگاران فرهیختگانی پروریده است که به منابع انسانی برای پیشرفت ایران تبدیل شده اند یا دانشگاه پزشکی مشهد را در حاشیه ببینیم.

دانشگاه پزشکی که در حوزه سلامت قهرمانانی بلندآوازه دارد. حیف است دانشگاه آزاد اسلامی باشد و چشم‌ها چنان که باید آن را نبیند. دانشگاه علوم اسلامی رضوی، امام رضا (ع) و بسیاری دیگر از نهاد‌های دانشگاهی را داشته باشیم، اما وقتی از مشهد نام می‌بریم کسی در اولین ما به ازا‌ی ذهنی اش بدان رجوع نکند. چه کرده ایم که چنین شده است؟ چه باید می‌کردیم و نکردیم که مشهد را با هیئت علمی و هیبت فرهنگی نمی‌شناسند؟

اگر بر گذشته هم چشم ببندیم برای روز‌های پیش رو حتما باید بکوشیم. برای مشهد الرضا (ع) که معدن روشنی جهان است، معانیی ثبت شود که هم خانواده این کانون نور باشد. حوزه مشهد را بشناسانیم. دانشگاه فردوسی را معرفی کنیم. جایگاه و نقش برتر دانشگاه پزشکی را تبیین کنیم تا – ان شاءا... - مردم با شنیدن نام مشهد یاد دانشگاه بیفتند، یاد حوزه، یاد فرهنگ، یاد معرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->