۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه
سرخط خبرها

از مسابقه کتابخوانی تا برگزاری شب‌ شعر برای «حاج قاسم» در مشهد

  • کد خبر: ۱۴۳۰۳۰
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
از مسابقه کتابخوانی تا برگزاری شب‌ شعر برای «حاج قاسم» در مشهد
قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برنامه‌های این اداره کل را به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف امینی در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به برنامه‌های مربوط به گرامیداشت شهادت سردار سلیمانی در خراسان رضوی و مشهد اظهار کرد: باید توجه داشت شهید سلیمانی شخصیت فرهنگی و تاثیرگذاری داشت و از همین رو است که همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در این ایام برنامه‌هایی برای بزرگداشت مقام آن شهید برگزار می‌کنند.

وی اضافه کرد: در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز برنامه‌هایی در این خصوص مد نظر است که در حال برگزاری است. یکی از این برنامه‌ها برگزاری مسابقه کتابخوانی «مکتب سلیمانی سه» است. باید توجه داشت این مسابقه هر سال برگزار می‌شد و امسال هم به سومین دوره خود رسید.

امینی تصریح کرد: مسابقه کتابخوانی مکتب سلیمانی سه در ۲ مقطع سنی بزرگسال و کودک و نوجوان برگزار می‌شود. منبع بزرگسالان شرکت‌کننده در این مسابقه کتاب «رفیق خوشبخت ما» است. منبع کودکان و نوجوانان نیز کتاب «قهرمان میدان» است.

قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به برگزاری محفل قرآنی در مشهد همزمان با سالگرد شب شهادت شهید سلیمانی گفت: این برنامه دیشب، ۱۱ دی، همزمان با وداع پیکر یکی از شهدای گمنام در مسجد فاطمیه واقع در بلوار امامت مشهد برگزار شد که سخنرانان آن حجت‌الاسلام راشد یزدی و مرتضی عفتی، از همرزمان شهید سلیمانی، بودند.

امینی خاطرنشان کرد: در کنار این‌ها یکسری شب‌های شعر نیز با همکاری انجمن‌های ادبی در کلیه شهرستان‌های خراسان رضوی برگزار شده و یا در حال برگزاری است که عمدتا با محتوای مقاومت و ایثار بوده است.

وی از انتشار ۵۰۰۰ نسخه از یک پوستر با محتوای مربوط به شهادت شهید سلیمانی نیز خبر داد و خاطرنشان کرد: این پوستر نیز در موسسات فرهنگی و مساجد مشهد و استان در حال توزیع است. همچنین تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی هم یکی دیگر از برنامه‌های مربوط به این ایام است. علاوه بر این در سینما‌ها و پیش از اکران فیلم‌های سینمایی کلیپی مربوط به شهادت سردار سلیمانی پخش می‌شود.

قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: موسسات فرهنگی و هنری استان و همچنین موسسات قرآنی کلیپ‌هایی داشته‌اند که در حال انتشار آن در فضای مجازی هستند. یک نمایشگاه عکس هم تحت عنوان نمایشگاه «مقاومت پیروزی» در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) مشهد در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات دلنوشته نیز یکی دیگر از برنامه‌هایی است که در این ایام دنبال می‌شود. این برنامه‌ها توسط انجمن‌های ادبی به صورت پراکنده در شهرستان‌های استان برگزار شده و یا در حال برگزاری است.

امینی افزود: همچنین یکسری برنامه اختصاصی برای کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و خانواده‌های‌شان در حال برگزاری است که یکی از آن مسابقه کتابخوانی با منبع کتاب «تحلیل معنایی الگوی فرهنگی و سیاسی سردار سلیمانی» است که با رویکرد تبیین شخصیت حاج قاسم تالیف شده است.

وی با بیان اینکه نشست‌های بصیرت‌افزا نیز در این ایام برای تبیین ویژگی‌های مکتب شهید سلیمانی برگزار می‌شود، اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و موسسات قرآن و عترت از برگزارکنندگان اصلی این نشست‌ها هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->