جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری
سرخط خبرها

واکنش سخنگوی شورای شهر مشهد به پس گرفتن خودروی اهدایی به عضو تیم ملی پاراتنیس

  • کد خبر: ۱۴۵۴۹۷
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
واکنش سخنگوی شورای شهر مشهد به پس گرفتن خودروی اهدایی به عضو تیم ملی پاراتنیس
سخنگوی شورای شهر مشهد گفت: موضوع پس گرفتن خودروی اهدایی به عضو تیم ملی پاراتنیس روی میز را به شورا گره نزنند، شورا به کسی قول و وعده نداده که بدعهدی کند؛ این بی‌اخلاقی است که شورا را زیر سوال ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز،موسی‌الرضا حاجی‌بگلودر خصوص پس گرفتن خودروی اهدایی به عضو تیم ملی پاراتنیس روی میز اظهار کرد: در این زمینه هجمه‌ای را به شورا وارد کردند و بدون بررسی موضوع تنها نام شورای شهر را بیان کردند، در حالی که شورای شهر در این موضوع دخیل و مطلع نبوده است. این کار به صورت شخصی توسط خود آقای دائمی، عضو شورا انجام شده است و ارتباطی با شورای شهر ندارد و ما از فرایند کار مطلع نیستیم.

وی افزود: اگر شورای شهر قصد کمک داشته باشد، مانند طرح‌های گذشته اقدام می‌کند؛ به طور مثال ما اخیرا طرحی برای مراکز توانبخشی داشتیم. نگاه ما جمعی است و اگر بخواهیم کمک کنیم به صورت جمعی و در قالب مصوبات انجام می‌دهیم. ما به صورت موردی ورود پیدا نمی‌کنیم و تلاش‌مان این است که مصوبات کلی داشته باشیم تا همه افراد را در بر بگیرد.

 حاجی‌بگلو بیان کرد: موضوعی که برای این فرد پیش آمد و خودرویی که دادند، کار شخصی بوده و مربوط به تصمیمات شورا نیست، بنابراین خودشان باید پاسخ دهند. این موضوع را به شورا گره نزنند، شورا به کسی قول و وعده نداده که بدعهدی کند؛ این بی‌اخلاقی است که شورا را زیر سوال ببرند. کار شخصی یک فرد را به اعضای شورا گره نزنند.

سخنگوی شورای شهر مشهد گفت: شورا کار مشورتی و شورایی انجام می‌دهد، اینگونه نیست که فردی تصمیم بگیرد به کسی کمک کند یا نکند و به نام شورا باشد. همه به صورت شخصی کمک‌هایی انجام می‌دهند، اما ربطی به دستگاهی که در آن مشغول هستند ندارد و نمی‌توان بدون اجازه و اطلاع رئیس و اعضا کاری انجام داد.

 وی خاطرنشان کرد: اگر کمکی از دست ما بربیاید انجام می‌دهیم، اما شورا توان مالی ندارد، بنابراین به سمت مدیریت شهری بروند که توان کمک دارد و می‌تواند کاری انجام دهد.

آذرماه سال گذشته با انتشار دلنوشته مهرداد محمدپور، عضو تیم ملی پاراتنیس روی میز در اینستاگرام در پی دزدیده شدن خودروی وی، هاشم دائمی، عضو شورای شهر توسط یک خیر خودرویی را به آقای محمدپور اهدا کردند که پس از گذشت یک سال از این موضوع سند به نام وی زده نشد و پنجشنبه هفته گذشته نیز صاحب اصلی سند ماشین را توقیف کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->