ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

سرپرست جدید پردیس خواهران دانشگاه رضوی منصوب شد

  • کد خبر: ۱۴۵۷۴۲
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸
سرپرست جدید پردیس خواهران دانشگاه رضوی منصوب شد
دکتر سهیلا پیروزفر به عنوان سرپرست پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی، جانشین دکتر انسیه خزعلی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه‌ای با حضور سرپرست دانشگاه، معاونین و مشاورین و اعضای هیئت رئیسه، از زحمات دکتر انسیه خزعلی، معاون زنان و خانواده رییس جمهور که مسولیت پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی را نیز برعهده داشت تقدیر و دکتر سهیلا پیروزفر به عنوان سرپرست جدید پردیس خواهران به مدت یکسال منصوب شد.

در ابتدای این نشست، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد امامی، سرپرست دانشگاه علوم اسلامی رضوی از مرحوم دکتر طوبی کرمانی نخستین رئیس پردیس خواهران به نیکی یاد کرد و پس از آن از زحمات دکتر انسیه خزعلی قدردانی کرد.

وی درباره راهبرد پردیس خواهران بیان داشت: تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی هدفمند که ضمن ایجاد انگیزه برای مطالعات و پیشرفت‌های علمی بانوان، آن‌ها را از برنامه‌های زندگی دور نکند، از اولویت‌های پردیس خواهران دانست.

وی توجه به ابعاد آموزشی در سطح بین الملل به ویژه در قالب فعالیت‌های مجازی برای بهره مندی بانوان جهان اسلام از سرچشمه معارف رضوی را یکی از انتظارات مهم از پردیس خواهران دانست که باید در این مسیر قدم بردارند.

در ادامه دکتر مروارید معاون طرح وبرنامه سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی در باب فعالیت‌های مجموعه نهاد‌های علمی فرهنگی تحت مدیریت سازمان علمی فرهنگی سخن گفت و به اهمیت همسویی و همپوشانی و گسترش فعالیت‌های این مراکز، در راستای سیاست‌های آستان قدس رضوی و تامین نیاز‌های آن اشاره کرد.

حجت الاسلام والمسلمین فقیه اسفندیاری، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه رضوی هم ضمن تبریک به دکتر پیروزفر و تقدیر از زحمات دکتر خزعلی به اهمیت فعالیت پردیس خواهران و آمادگی نسبت به همکاری در مسیر اجرای سیاست‌ها و برنامه‌ها تاکید کرد.

در پایان حکم سرپرستی پردیس خواهران دانشگاه علوم اسلامی رضوی از سوی حجت الاسلام والمسلمین دکتر امامی به دکتر سهیلا پیروزفر تقدیم شد.

این خبر حاکی است، دکتر سهیلا پیروزفر دکترای علوم قرآن وحدیث، از دانشگاه تربیت مدرس و دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهداست.   

اسباب نزول و نقش آن در تفسیر قرآن و آشنایی با علم حدیث از جمله آثار وی است. همچنین از دکتر پیروزفر ده‌ها مقاله در حوزه علوم قرآنی و حدیث منتشر شده است.

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->