رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی
سرخط خبرها

پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی پروژه چپ‌گرد غیرهمسطح پیامبر اعظم (ص)

  • کد خبر: ۱۴۶۶۹۸
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹
پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی پروژه چپ‌گرد غیرهمسطح پیامبر اعظم (ص)
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی پروژه چپ‌گرد غیرهمسطح پیامبر اعظم (ص) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید خلیل منبتی، دراین خصوص گفت: یکی از مشکلات خودرو‌هایی که از سمت بزرگراه پیامبر اعظم (ص) قصد ورود به بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی را دارند، این است که باید چندین کیلومتر از مسیر را طی کنند تا بتوانند با دورزدن از دوربرگردان هم‌سطح این بزرگراه خودشان را به ورودی بولوار آیت الله هاشمی رفسنجانی برسانند.

وی با بیان اینکه این موضوع اتلاف وقت، مصرف بیشتر سوخت و افزایش آلودگی هوا را در پی دارد اظهار کرد: بر همین اساس، مدیریت شهری مشهد باهدف دسترسی آسان شهروندان به این بزرگراه، عملیات ساخت چپ‌گرد پیامبر اعظم (ص) را در دستور کار قرارداد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد، تصریح کرد: در کنار مباحث ترافیکی ساخت چپ‌گرد پیامبر اعظم (ص) یکی از مطالبات ساکنان مناطق الهیه و قاسم‌آباد بود که با ساخت آن حدود ۵ کیلومتر از مسیر ورودی خودرو‌هایی که از سمت میدان قائم (عج) قصد ورود به بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی را دارند، کوتاه می‌شود.

منبتی با اشاره به اینکه عملیات احداث چپ‌گرد پیامبر اعظم (ص) اردیبهشت سال گذشته آغاز شده است ادامه داد: این چپ‌گرد به طول ۵۷۰ متردارای ۲۸۰ مترعرشه، ۲۹۰ متر رمپ و ۹ متر عرض خواهد بود.

وی بابیان اینکه محدوده اجرای پروژه چپ‌گرد پیامبر اعظم (ص) در شریان ورودی شهر قرار دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نمی‌توانستیم در زمان اجرای این پروژه تداخل ترافیکی ایجاد کنیم، در ابتدای کار تصمیم گرفته شد برای جلوگیری از بسته شدن مسیر و ایجاد نشدن ترافیک، کار به روش سگمنتال (قطعات پیش‌ساخته بتنی) انجام شود.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر عملیات اجرایی این پروژه ادامه داشته و از پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی برخوردار است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->