قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

سونامی تغییر مربیان در پنج لیگ معتبر اروپا

  • کد خبر: ۱۴۶۸۹۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
سونامی تغییر مربیان در پنج لیگ معتبر اروپا
نیمکت تیم‌های باسابقه فوتبال اروپا این روزها لرزان‌تر از قبل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نیمی از این فصل فوتبال اروپا گذشته است، اما شاهد اخراج سرمربی‌های زیادی در فوتبال اروپا بودیم. ماکسیمیلیانو آلوینی و داوید نیکولا آخرین قربانیان نیمکت‌های سری‌آ هستند و با برکناری سرمربی دو تیم سالرنیتانا و کرمونزه، ایتالیایی‌ها از این نظر به لیگ فرانسه نزدیک شدند. لوشامپیونه با ۹ اخراجی بیشترین اخراجی را تا اینجای فصل داشته و در مجموع پنج لیگ معتبر فوتبال اروپا این آمار روندی صعودی داشته است.

لندن در حسرت توخل

در انگلیس، اسکات پارکر اولین سرمربی فصل بود که پس از شکست سنگین برابر لیورپول در آنفیلد از هدایت بورنموث برکنار شد. اما اولین سرمربی برجسته‌ای که در این فصل اخراج شد، توماس توخل سرمربی آبی‌پوشان لندنی بود. توخل فقط پانزده ماه پس از بالابردن جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، با سه باخت در هفت بازی با نظر مستقیم تاد بولی چمدانش را بست و گراهام پاتر، سرمربی برایتون، جایگزینش شد. اخراج‌شده بعدی، برونو لاژ سرمربی جوان وولورهمپتون بود. با وجود عملکرد درخشان گرگ‌ها در فصل گذشته، او وولورهمپتون را در رده نوزدهم جدول تحویل لوپتگی داد و هم‌زمان با ورود لوپتگی، اونای امری هم‌وطنش به‌عنوان جانشین جدید استیون جرارد روی نیمکت ویلاپارک نشست. پس از این دو، ناتان جونز، سرمربی آینده‌دار لوتون‌تاون؛ جایگزین رالف هازنهوتل در ساوتهمپتون شد.

سرمربیان اسپانیا در جزیره

مهم‌ترین سرمربیان اخراج‌شده از اسپانیا اکنون در فوتبال انگلیس مشغول‌به‌کارند. اقدام مونچی برای حضور سمپائولی به‌عنوان جانشین لوپتگی هنوز نتیجه نداده است و سویا توانایی خروج از منطقه سقوط را ندارد. فقط دو هفته بعد از برکناری لوپتگی، اونای امری هم از هدایت ویارئال برکنار شد. الچه هم همچنان در تکاپوی تغییر سرمربی است. فرانسیسکو از این تیم رفت تا خورخه آلمیرون جایگزین او شود، اما او فقط پس از گذشت سه هفته از سرمربیگری الچه اخراج شد. سران سلتاویگو با برکناری کودت، کاروالال را به‌عنوان سرمربی جدید معرفی کردند، اما نتایج ضعیف در شش بازی باعث شده است او هم آماده رفتن از بالایدوس باشد.

خداحافظ میهایلوویچ

سینیشا میهایلوویچ، سرمربی فقید بولونیا، نخستین کسی بود که در سری‌آ اخراج شد. دومین سرمربی برکنارشده فوتبال ایتالیا، جووانی استروپا بود که از مونزا اخراج شد. جامپائولو در سامپدوریا هم با کسب دو امتیاز از هشت بازی، نیمکتش را تحویل دژان استانکوویچ، هافبک سابق اینتر داد. گابریل چیوفی، سرمربی ورونا، هم به‌دلیل حضور در منطقه سقوط برکنار شد و پس از آن سالواتوره بوکتی جانشین او شد، اما او هم پس از کسب نتایج ضعیف جایگاهش را از دست داد. در آخر هم آلوینی، سرمربی کرمونزه، بدون هیچ بردی در هجده بازی، اخراج شد و هم‌زمان، نیکولا سرمربی سالرنیتانا، پس از شکست تحقیرآمیز ۸ بر ۲ برابر آتالانتا از هدایت این تیم برکنار شد.

ناکامی جوان‌ها در بوندس‌لیگا

با وجود اینکه ماجراجویی تدسکو با لایپزیش در ابتدا امیدوارکننده به‌نظر می‌رسید، این همکاری حدود دو ماه پیش به پایان رسید تا مارکو رزه به‌جای او قرار بگیرد. کمی بعد نوبت به توماس ریس، سرمربی بوخوم، رسید که بخاطر نتایج ضعیف برکنار شود. جرارد سئوانه هم نتوانست پروژه بلندمدتش با لورکوزن را ادامه دهد و ژابی آلونسو خیلی زود جایگزین او شد. اشتوتگارت هم در تصمیمی عجیب ماتازارو را برکنار کرد.

پررفت‌وآمد، مثل فرانسه

پیتر بوش نخستین مربی فصل لیگ فرانسه بود که پس از شروعی ضعیف نیمکت لیون را ترک کرد و لوران بلان، سرمربی سابق پی‌اس‌جی، روی نیمکت شیر‌ها نشست. فقط دو روز بعد از این برکناری، زاکاریان و فورلان سرمربی‌های تیم‌های برست و اوسر هم اخراج شدند. لیگ‌یک فرانسه خیلی زود رکورد فصل قبل را با چهار اخراجی شکست و اسکار گارسیا سرمربی رمس و الیور دال اوگلیو سرمربی مون‌پلیه، در مهرماه اخراج شدند. در آغاز سال ۲۰۲۳ لوسین فاوره، سرمربی نام‌آشنای فوتبال اروپا، از هدایت نیس کناره‌گیری کرد و پس از او جولیان استفان، سرمربی استراسبورگ، برکنار شد تا این دو تیم سال جدید را با سرمربی جدیدشان آغاز کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->