شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست
سرخط خبرها

نمایشگاه عکس و مطبوعات «سپیده انقلاب» در نگارخانه موزه رضوی افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۴۹۱۱۱
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷
نمایشگاه عکس و مطبوعات «سپیده انقلاب» در نگارخانه موزه رضوی افتتاح شد
نمایشگاه عکس و مطبوعات با عنوان «سپیده انقلاب» به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد انقلاب اسلامی در نگارخانه موزه مرکزی آستان قدس رضوی گشایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، در این نمایشگاه ۴۴ تابلو مشتمل بر ۱۳ نسخه از روزنامه‌های خراسان، اطلاعات، آتش، آفتاب شرق، کیهان و ۳۱ قطعه عکس که انعکاس دهنده وقایع انقلاب هستند به نمایش در آمده است. 

 روایتی از انقلاب به نقل از تصاویر

قرائت قطعنامه توسط مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی مقابل حرم مطهر در پایان تظاهرات مردم مشهد در آذر ۱۳۵۷، تظاهرات مردم مشهد با حضور حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی) در دی ۱۳۵۷، سخنرانی حضرت آیت الله خامنه‌ای در اعتصاب کارمندان و اساتید دانشکده علوم پزشکی مشهد در محوطه بیمارستان قائم در آبان ۱۳۵۷، مراسم تشییع جنازه شهید محمد منفرد از شهدای حمله مأموران به بیمارستان امام رضا (ع) در ۲۳ آذر ۱۳۵۷، مقابله نظامیان با تظاهرات مردم مشهد در خیابان بهار در آذر ۱۳۵۷، تظاهرات و اعلام همبستگی اصناف مشهد با انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ موضوع برخی از تصاویر به نمایش درآمده در این نمایشگاه است.

 همچنین اعلام همبستگی ارتش با انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، اعلام همبستگی کارکنان آستان قدس رضوی با انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در دی ۱۳۵۷، تظاهرات اقشار مختلف مردم مشهد در خیابان امام رضا (ع) در بهمن ۱۳۵۷، تجمع مردم انقلابی مشهد در میدان شهدا در دی ۱۳۵۷، تظاهرات دانش‌آموزان مبارز مشهد در بالاخیابان در آبان ۱۳۵۷، تظاهرات بانوان انقلابی مشهد در حرم مطهر رضوی در بهمن ۱۳۵۷، اعلام همبستگی ارتش؛ پرسنل نیروی هوایی و همافران نیروی هوایی با انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در بهمن ۱۳۵۷، گل‌افشانی خیابان‌های مشهد منتهی به حرم مطهر رضوی در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ همزمان با ورود امام خمینی (ره) به ایران از دیگر تصاویر به نمایش در آمده در این نمایشگاه است.

 مطبوعات انقلاب

در بخش مطبوعات نیز تصاویری از روزنامه اطلاعات در دی و بهمن ۵۷ با اخبار خروج شاه از ایران، اشغال نظامی مهرآباد برای جلوگیری از ورود رهبر انقلاب (ره)، وقایع تهران و موضع دکتر بختیار دربارۀ بازگشت امام (ره) به ایران، بازگشت امام خمینی (ره) در ۹ صبح ۱۲ بهمن به تهران، حوادث ایران یک روز پس از خروج شاه و تیتر تاریخی «امام آمد»، به نمایش گذاشته شده است.

از روزنامه کیهان دی و بهمن ۵۷ نیز به اخباری از دستور امام خمینی (ره) برای پایان اعتصاب و بازگشت اقشار مختلف به کار،  پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و پیوستن ارتش به انقلاب بازگشت امام خمینی (ره) به ایران و سخنرانی در بهشت زهرا و خروج شاه از ایران و تیتر تاریخی «شاه رفت» در نشریات به نمایش درآمده اشاره شده است.

پیام تبریک بازگشت امام خمینی (ره) به ایران،  تظاهرات باشکوه مردم مشهد در حمایت از تشکیل جمهوری اسلامی توسط دولت منتخب امام خمینی (ره) در روز آفتاب شرق و خبر تظاهرات میلیونی مردم مشهد در روز‌های ورود امام خمینی (ره) به ایران در روزنامه خراسان نیز از دیگر روزنامه‌هایی است که در این نمایشگاه در معرض بازدید قرار گرفته است.  

این نمایشگاه از ۱۷ تا ۲۷ بهمن، ساعت ۸ الی ۱۷ در نگارخانه موزه مرکز رضوی برای بازدید علاقه‌مندان دایر خواهد بود. 

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->