متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن و شوهر مواد فروش با ۴۶ کیلو روانگردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید خراسان رضوی ۳۴ مدرسه سنگی دارد گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات! آنچه باید درباره خرید و نگهداری جوجه رنگی‌ها بدانیم راه‌اندازی سامانه جدید قیمت‌گذاری دارو از اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ اجرای عملیات تکمیلی سالانه واکسیناسیون فلج اطفال بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی سه بیمار شد  (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) تلخی این قند | آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بی‌خطرند؟ دعوای مالک و مستأجر به نزاعی هولناک در مشهد منجر شد | مالک تبربه‌دست داروخانه را  آتش زد تذکر نماینده مجلس به دلیل وجود مدارس کانکسی طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش آموزش و پرورش به موضوع تعرض به دانش‌آموزان در جنوب تهران نگاهی به واکنش‌ها نسبت به تصمیمات جدید شورای انقلاب فرهنگی در خصوص کنکور ۱۴۰۴ جزئیاتی از معادن نویافتۀ هخامنشی‌ها در آبدانان ایلام جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: مشهد، الگوی مدیریت و خدمات‌رسانی برای سایر شهر‌های کشور است ۱۵ درصد ایرانی‌ها مسواک نمی‌زنند خبر ناخوش برای یازدهمی‌ها | امتحان نهایی تمام دروس در خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد و کاهش دما تا پایان هفته جاری ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی حذف شد مشکل سربازی متأهلان دانشگاه فرهنگیان رفع خواهد شد
سرخط خبرها

ارسال ۱۴۰ هزار قلم کالای ورزشی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال به مدارس دولتی سراسر استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۱۷۴۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
ارسال ۱۴۰ هزار قلم کالای ورزشی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال به مدارس دولتی سراسر استان خراسان رضوی
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۱۴۰ هزار قلم کالای ورزشی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال به مدارس دولتی سراسر استان خراسان رضوی ارسال می‌شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر شوشتری، مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در مراسم ارسال ۱۴۰ هزار قلم کالای ورزشی با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال به مدارس دولتی سراسر استان خراسان رضوی اظهارداشت: این تجهیزات در راستای هدف سند بنیادین تحول آموزش و پرورش است که به تمامی مدارس دولتی استان خراسان رضوی ارسال خواهد شد. 
وی با بیان اینکه در قائده وقانون پهلوانان قدیم بسیاری از مردم بر وجود و حضور ناظمان نظمی که در جامعه ریش سفیدی می‌کردند، افزود: ترویج ورزش پهلوانی تاثیر زیادی در روحیه دانش آموزان دارد. برای اینکه از این ورزش‌های ارزشمند و فرهنگ‌های اصیل خودمان بهره ببریم این اقدامات صورت گرفته است.
به گفته وی، سعی شد با ترویج و توسعه مسابقات ورزشی تمام عقب ماندگی‌های ورزشی دوران کرونا را جبران کردند لذا امیدواریم این مسابقات تکرار شود.

 با آموزش و پرورش تفاهمی امضا شد که زنگ مدارس کشور با‌ زنگ زورخانه‌ای نواخته شود 

باران‌چشمه، رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای نیز در این مراسم گفت: ابتدای سال با اموزش و پرورش تفاهمی امضا شد که زنگ مدارس کشور با‌زنگ زورخانه‌ای نواخته شود. 
به گفته وی، پنج استان در کشور به صورت پایلوت این طرح درحال اجرا است. به دنبال این هستیم ورزشی که مورد تاکید رهبر انقلاب است را توسعه دهیم. 
وی با بیان اینکه ورزش زورخانه‌ای ریشه در فرهنگ و آداب این کشور دارد، افزود: هرکشوری برای خودش ورزشی دارد و در رویداد‌های ملی‌شان آن را نشان می‌دهند، اما متاسفانه ورزشی که هزاران سال در ایران قدمت دارد توجه نمی‌شود و باید تلاش کنیم این ورزش توسعه پیدا کند. 
 رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای ادامه داد: هیچ کجای دنیا ورزشی نیست هم ترویج اخلاق و پهلوانی باشد هم ورزش جسمانی باشد لذا باید قدر این ورزش را بدانیم. هم تربیت روح و هم تربیت جسم دارد.

توجه به ورزش زورخانه‌ای یک اتفاق مبارک بوده است 

حجت الاسلام والمسلمین گنابادی نژاد، معاون استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: خوشحالی خودم را از این رویداد ارزشمند اعلام میکنم و این اقدام برای دانش آموزان افتاده است و در همه صحنه‌ها این پتانسیل حوزه دانش آموزی بوده و اگر در اعتراضات اخیر دشمن طمع کرد به دلیل انرژی و ظرفیت دانش‌آموزان بوده است. 

به گفته وی، سند تحویل بنیادین اموزش و پرورش اصلی‌ترین هدف خود را با ظرفیت دانش آموزان پیگیری می‌شود و همچنین توجه به ورزش زورخانه‌ای یک اتفاق مبارک بوده است.

معاون استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این اتفاق که ۲۵۰۰ دانش آموز مرشد جوان هستند بسیار ارزشمند است. اگر دانش آموزان در عرصه‌هایی‌حاضر نیستند از کوتاهی ما است و ما باید اقداماتمان پای کار دانش‌آموزی بیاید. ما مثل ورزش‌های باستانی ورزش‌هایی داریم که جاذبه و تاثیرگذار است. نباید جذب ادرس‌های غلط‌های شویم و ادرس‌های سالم مانند ورزش‌های باستانی فراوان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->