آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

۴۰۰ مبلغ جهت معرفی و تبیین معارف مهدوی به سراسر استان اعزام می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۱۹۸۴
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۷
۴۰۰ مبلغ جهت معرفی و تبیین معارف مهدوی به سراسر استان اعزام می‌شود
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان خراسان رضوی از اعزام ۴۰۰ مبلغ جهت معرفی و تبیین معارف مهدوی به سراسر استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام «سید جعفر موسوی نسب» مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان خراسان رضوی صبح امروز (۶ اسفند) در نشست خبری اعلام ویژه برنامه‌های دهه مهدویت گفت: ویژه برنامه‌های این دهه از فردا آغاز می‌شود و برگزاری برنامه‌های مفرح و معارفی در سراسر استان شامل هیات‌های مذهبی، مساجد، دانشگاه ها، مدارس و همچنین حاشیه خیابان‌ها پیش بینی شده است.
وی افزود: برنامه احیای شب نیمه شب شعبان نیز در اکثر مساجد استان برگزار خواهد شد و نورافشانی در نقاط مختلف شهرستان‌ها نیز صورت خواهد گرفت. در برخی از مساجد نیز که به عنوان مساجد محوری مشخص شده است، ویژه برنامه‌هایی اجرا خواهد شد. ضمن آن که در بقاع متبرکه نیز برنامه‌هایی برای تبیین معارف مهدوی برگزار می‌شود.  
حجت الاسلام موسوی نسب خاطرنشان کرد: صبح نیمه شعبان نیز اجتماع عظیم منتظران ظهور برگزار خواهد شد و مکان برگزاری آن در مشهد، متعاقبا اعلام خواهد شد. علاوه بر این، اجرای کارناوال‌های شادی، تشکیل ۳۱۳ میز گفتگو در نقاط مختلف مشهد و برخی از شهرستان‌ها نیز از جمله ویژه برنامه‌های روز نیمه شعبان در استان است.  
وی افزود: حدود ۴۰۰ مبلغ از سوی این بنیاد جهت معرفی و تبیین معارف مهدوی به سراسر استان اعزام می‌شود. ضمن این که کارگاه‌های تخصصی مهدویت با عناوینی از جمله «گام دوم و مهدویت»، «شیعه شناسی» «مناظره با دانش پژوهان درباره فرق و مذاهب»، «بانوان تمدن ساز» و ... نیز در این بنیاد پیش بینی شده است.  
حجت الاسلام موسوی نسب خاطرنشان کرد: در این دهه، برگزاری همایش‌های مختلف در دانشگاه‌ها پیش بینی شده است. ضمن آن که یکی از شعار‌های ما در دهه مهدویت «هر خانه، یک مهدیه» است تا بتوانیم نسبت به معرفی آموزه‌های مهدوی اقدام کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->