آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی: امسال به ۱۳۰۰ خانه مسافر مجوز دادیم

  • کد خبر: ۱۵۶۴۶۹
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی: امسال به ۱۳۰۰ خانه مسافر مجوز دادیم
سید جواد موسوی گفت: امسال به ۱۳۰۰ خانه مسافر مجوز دادیم. از زائران می‌خواهیم به واحدهایی مراجعه کنند که مجوز دارند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد موسوی امروز، ۷ فروردین ماه، در هشتمین نشست خبری قرارگاه مرکزی زائرین خراسان رضوی که در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امسال به ۱۳۰۰ خانه مسافر مجوز دادیم. از زائران می‌خواهیم به واحدهایی مراجعه کنند که مجوز دارند. ۱۳۰ نفر بازرس در سطح شهر داریم که در ۴ نقطه شهر حضور دارند. در بازرسی‌ها بیش از ۵۰ میلیون تومان به زائران بازگرداندیم.

وی در خصوص طرح مبدا تا مبدا گفت: کار فرهنگی یک روزه جواب نخواهد داد، نیاز به زمان طولانی دارد. در قرارگاه مرکزی که به دستور استاندار به راه انداختیم برنامه‌ریزی کردیم که زائران به صورت گروهی و خانواده‌محور به مشهد مشرف شوند.در یکی از موارد ۷۰۰ هزار نفر شب برای بازنشسته‌ها برنامه‌ریزی کردیم که به صورت کاروانی از مبدا آمدند در مشهد حضور داشتند.

موسوی بیان کرد: قرار نیست کار فرهنگی به صورت فوری انجام شود. در این مدت برنامه‌ریزی کردیم همه دستگاه‌هایی که در زمینه اقامت فعالیت دارند داشته‌های خود را در یک سبد بریزند تا آمار منسجمی داشته باشیم و بتوانیم برنامه‌ریزی کنیم. تسهیلات خوبی برای زائران انجام شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ما نواقصی هم داریم. در زمینه اطلاع‌رسانی در مبادی ورودی قرار شد برخی واحدها به صورت منسجم اطلاع‌رسانی کنند. اقدامات خوبی در تاسیسات گردشگری انجام شد، در ایامی که پزشک نبود، پزشک مستقر کردند. همچنین جامعه هتلداران با حوزه‌های فرهنگی از جمله آستان قدس تفاهم کردند که پاسخگویی به مسائل شرعی در تاسیسات اقامتی انجام شود.

در ادامه ابراهیم زره‌ساز، مدیرکل کانون پرورش فکری خراسان رضوی تصریح کرد: ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف ترویج مکارم اخلاقی و معرفت زیارت برای کودک و نوجوان حدود ۱۰ ایستگاه در نقاط مختلف مسیرهای ورودی به مشهد برقرار کردیم که قرار شد در این ایستگاه‌ها قصه‌گویی، نوشتن خلاق، خوش‌‌نویسی و آثار ادبی و هنری به صورت مبادله‌ای و دوسویه با کودکان و نوجوانان انجام شود.

وی با اشاره به فراخوان در مسیر آفتاب عنوان کرد: این فراخوان توسط مربیان کانون کودکان و نوجوانان در کانال شاد بارگزاری شد که تاکنون بالغ بر ۷۰۰ هزار بازدید داشته و چند هزار اثر توسط کودکان و نوجوانانی که به مشهد مشرف شدند به کانال ارسال شده است. امیدواریم در آینده نزدیک هدایایی را به این کودکان برسانیم. همچنین به مناسبت ورود مقام معظم رهبری به مشهد کار کتابخانه‌ای در ذیل گام دوم انقلاب توسط کودکان ضبط شد که تاکنون بیش از یک میلیون بار بازدید در برنامه شاد داشته است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->