ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع) عزاداری زائران عرب‌زبان حرم امام‌رضا(ع) در رثای سید و سالار شهیدان بازدید استاندار خراسان رضوی از هیئات مذهبی و موکب‌های سطح شهر مشهدمقدس + فیلم روضه علی‌اصغر (ع) بخوانید روایت شاعرانه‌ای از وفاداری، در نماهنگ آذری «قمر(ع)» + فیلم بانوی مشهدی خانه‌اش را وقف آرامش طلاب کرد کتاب «حدیث کعبه و کربلا» منتشر شد مراسم معنوی و فرهنگی «بانوان عاشورائی» با حضور بانوان غرب آسیا در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد مداحی محمود کریمی در شب هفتم محرم + فیلم کتاب «رأس‌الحسین» روانه بازار نشر شد | سفرنامه کاروان اسرا از کربلا تا شام شبکه قرآن در روزهای تاسوعا و عاشورا مهمان خانه بینندگان فراخوان شرکت‌های فعال در خدمت به زائران اربعین ۱۴۰۴ منتشر شد اکران چهره‌های پرافتخار وطن، بر بوم خیابان‌های مشهد رهبر شیعیان بحرین: تهدید آیت الله خامنه‌ای توهین به مقدسات امت اسلامی است علت کندی عبور زائران عتبات در مرز مهران چه بود؟ باسم کربلایی درباره جنگ ایران و اسرائیل خواند + فیلم و متن محرم فقط برای گریه نیست؛ باید راه حسین(ع) را شناخت و در آن پیش رفت روایت نقاشی جدید حسن روح‌الامین از طفل شش‌ماهه امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: شهیدان «اصلانی» و «دارایی»، پاسداران فرهنگ در حاشیه شهر بودند

  • کد خبر: ۱۵۷۶۶۹
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
آیت‌الله علم‌الهدی: شهیدان «اصلانی» و «دارایی»، پاسداران فرهنگ در حاشیه شهر بودند
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: نقش شهیدان اصلانی و دارایی در حاشیه شهر از محرومیت‌زدایی و اردوهای جهادی بسیار مؤثرتر بود زیرا این افراد کاری کردند تا زمینه فرهنگی و ولایتمداری در مناطق حاشیه شهر محفوظ بماند و در برابر هر هجمه فرهنگی که قصد فروپاشی هویت دینی مردم را داشت، مقاومت می‌کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی در نخستین سالگرد شهدای حرم مطهر رضوی و یادبود شهدای مدافع حرم و امنیـت مشهد که عصر امروز با حضور خانواده‌های معزز شهدا و جمعی از مردم مشهد در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: حادثه‌ای که در حرم مطهر رضوی اتفاق افتاد، سه شهید داشت؛ دو طلبه‌ای که در تداوم عرصه خدمت روحانیت به شهادت رسیدند و سومی به‌عنوان جانباز آن حادثه باقی ماند تا نماینده سبوعیت عناصر و جریاناتی باشد که در برابر ولایت اهل‌بیت (ع) بنای ناسازگاری و تقابل دارند.

وی با اشاره به آیه ۱۵۴ سوره مبارکه بقره افزود: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاءٌ وَلَٰکِنْ لَا تَشْعُرُونَ» و به عموم مردم خطاب می‌کند که شهدا را مرده نپندارید، زیرا آن‌ها زنده هستند، اما شما توانایی درک آن را ندارید که بدانید کسانی در راه مقاومت و دین به شهادت می‌رسند، اما نامشان تا پایان تاریخ زنده است. درک این راز بزرگ بسیار مهم است که ما بدانیم زندگی شهدا فراتر از زندگی ابدی در نعمات اخروی، مربوط به همین دنیاست و در زندگی روزمره و دنیوی ما جریان دارد.

شهدای حرم مطهر، پاسداران فرهنگ مردم بودند

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر رضوی، افراد مؤثر و مفیدی بودند، اما نقش شهید اصلانی در حاشیه شهر از خدمات محرومیت‌زدایی و شهید دارایی از حوزه اردو‌های جهادی بسیار مؤثرتر بود، زیرا این افراد کاری کردند تا زمینه فرهنگی و ولایتمداری در مناطق حاشیه شهر محفوظ بماند و در برابر هر هجمه فرهنگی براندازی که قصد فروپاشی هویت دینی مردم را داشت، مقاومت می‌کردند.

وی ادامه داد: نمی‌توان این حادثه تروریستی را یک اقدام کور دانست، زیرا افرادی را هدف قرار داد که مؤثرترین افراد در احیای شخصیت ولایتمدار مردم حاشیه شهر بودند.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه امروزه کفر جهانی برای براندازی اسلام با تمام توان به میدان آمده است، تصریح کرد: شهیدان اصلانی و دارایی نشان دادند که حد خدمتگزاری به مردم تا جایی است که دشمن شما را نشانه بگیرد و شخصاً برای حذف شما اقدام کند. ماجرای حرم مطهر نشان داد که دشمن در براندازی جبهه حق تا چه اندازه مصمم است تا از همه توان خود برای نابودی اسلام که در ایران اسلامی متجلی شده، استفاده کند.

جوانان امتداددهنده مجاهدت شهدا باشند

وی تأکید کرد: زمانی که دفاع مقدس به پایان رسید، بسیاری از مردم گمان کردند که دوران جهاد و شهادت به سر آمده، اما دفاع از حرم که پیش آمد، نشان داد نعمت شهادت همچنان در جامعه ما وجود دارد. حقیقت هم همین است و مسئله شهادت امروزه به نقطه‌ای رسیده که دیگر مرد و زن نمی‌شناسد. جبهه‌ای که در برابر دشمنان خدا در عصر حاضر تشکیل شده، فراتر از پیر و جوان، همه را به مجاهده فرامی‌خواند.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد که شهدای حرم مطهر رضوی خود به شهادت رسیدند، اما مسئولیت و تکلیف آن‌ها همچنان پابرجاست و هرکس را که آمادگی امتداد نهضت آن‌ها را دارد، به میدان دعوت می‌کند.

ایشان افزود: نمونه شیوه شهادت مرحوم اصلانی و دارایی را فقط در ماجرای عاشورا سراغ داریم؛ آن زمان که یاران صدیق کربلا در پیشگاه امام معصوم به شیوه‌ای فجیع به شهادت رسیدند تا ولایتمداری و اخلاص آن‌ها نشانه سعادتشان باشد. از خداوند متعال می‌خواهیم که برنامه‌های بزرگداشت شهدا زمینه‌ساز تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما باشد.

مرثیه‌سرایی حاج محمود کریمی و اجرای گروه سرود حرم مطهر رضوی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->