۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فروشگاه گوشت گراز و خوک در شمال تهران پلمب شد

  • کد خبر: ۱۵۷۸۱۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
فروشگاه گوشت گراز و خوک در شمال تهران پلمب شد
معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از کشف سه هزار و ۳۰۰کیلوگرم گوشت خوک و گراز از یک واحد صنفی در شمال تهران، خبر داد و گفت که در عملیات دیگر ماموران این سازمان نیز عامل قدرتنمایی و ضرب و جرح در خیابان جمهوری دستگیر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگرد محمد زیدی به تشریح دو ماموریت سازمان اطلاعات پلیس تهران در شبانه‌روز گذشته پرداخت و گفت: نخستین پرونده مربوط به بازداشت یک فروشنده گوشت خوک و گراز است. درپی کسب خبری مبنی بر توزیع و فروش گوشت‌های غیر بهداشتی و قاچاق در یک واحد صنفی در خیابان دستگردی تهران، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت و آنان پس از بررسی صحت و سقم خبر دریافتی به همراه نمایندگان سازمان غذا و دارو و کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی با اشاره به انجام بازرسی از محل گفت: ماموران پلیس در در بازرسی به عمل آمده از این واحد صنفی سه تن و۳۵۲ کیلو گرم گوشت گراز و خوک را که به صورت قاچاق وارد کشور شده و غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته بود، کشف و ضبط کردند.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران ارزش ریالی اقلام کشف شده را بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: واحدصنفی مذکور که در گذشته نیز مرتکب تخلف شده بود، با دستور قضائی پلمب شده و اقلام کشف شده به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران تحویل داده شد.

وی همچنین از دستگیری عامل ضرب و جرح در خیابان جمهوری تهران خبر داد و گفت: در پی شکایت متصدیان یک واحد صنفی نانوایی مبنی بر اینکه یکی از اراذل و اوباش با استفاده از سلاح سرد آنان را مورد ضرب و جرح قرار داده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پایگاه هشتم سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت و سرانجام مخفیگاه این فرد در شهرستان فردیس استان البرز مورد شناسایی قرار گرفت و این فرد پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی دستگیر و به پایگاه هشتم سازمان اطلاعات پلیس تهران انتقال داده شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهم به بزه ارتکابی خود اقرار کرده است تصریح کرد:متهم علت اعمال مجرمانه را تسویه حساب شخصی اعلام کرد. این فرد که از اراذل و اوباش بومی زنجان است، دارای سابقه شرارت، جرایم خشن و قدرت نمایی در فضای مجازی است که چندین مرحله به حبس محکوم شده بود.

وی با بیان اینکه حال مجروحان پس از جراحات سنگینی که برداشته‌اند، مساعد است و همه آنان از بیمارستان ترخیص شده اند، گفت: روند جمع آوری مستندات اقدامات مجرمانه متهم و تشکیل پرونده در جریان است و این فرد به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->