چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

فروشگاه گوشت گراز و خوک در شمال تهران پلمب شد

  • کد خبر: ۱۵۷۸۱۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
فروشگاه گوشت گراز و خوک در شمال تهران پلمب شد
معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از کشف سه هزار و ۳۰۰کیلوگرم گوشت خوک و گراز از یک واحد صنفی در شمال تهران، خبر داد و گفت که در عملیات دیگر ماموران این سازمان نیز عامل قدرتنمایی و ضرب و جرح در خیابان جمهوری دستگیر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگرد محمد زیدی به تشریح دو ماموریت سازمان اطلاعات پلیس تهران در شبانه‌روز گذشته پرداخت و گفت: نخستین پرونده مربوط به بازداشت یک فروشنده گوشت خوک و گراز است. درپی کسب خبری مبنی بر توزیع و فروش گوشت‌های غیر بهداشتی و قاچاق در یک واحد صنفی در خیابان دستگردی تهران، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت و آنان پس از بررسی صحت و سقم خبر دریافتی به همراه نمایندگان سازمان غذا و دارو و کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی با اشاره به انجام بازرسی از محل گفت: ماموران پلیس در در بازرسی به عمل آمده از این واحد صنفی سه تن و۳۵۲ کیلو گرم گوشت گراز و خوک را که به صورت قاچاق وارد کشور شده و غیر بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته بود، کشف و ضبط کردند.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران ارزش ریالی اقلام کشف شده را بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: واحدصنفی مذکور که در گذشته نیز مرتکب تخلف شده بود، با دستور قضائی پلمب شده و اقلام کشف شده به نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران تحویل داده شد.

وی همچنین از دستگیری عامل ضرب و جرح در خیابان جمهوری تهران خبر داد و گفت: در پی شکایت متصدیان یک واحد صنفی نانوایی مبنی بر اینکه یکی از اراذل و اوباش با استفاده از سلاح سرد آنان را مورد ضرب و جرح قرار داده است، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پایگاه هشتم سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت و سرانجام مخفیگاه این فرد در شهرستان فردیس استان البرز مورد شناسایی قرار گرفت و این فرد پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی دستگیر و به پایگاه هشتم سازمان اطلاعات پلیس تهران انتقال داده شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهم به بزه ارتکابی خود اقرار کرده است تصریح کرد:متهم علت اعمال مجرمانه را تسویه حساب شخصی اعلام کرد. این فرد که از اراذل و اوباش بومی زنجان است، دارای سابقه شرارت، جرایم خشن و قدرت نمایی در فضای مجازی است که چندین مرحله به حبس محکوم شده بود.

وی با بیان اینکه حال مجروحان پس از جراحات سنگینی که برداشته‌اند، مساعد است و همه آنان از بیمارستان ترخیص شده اند، گفت: روند جمع آوری مستندات اقدامات مجرمانه متهم و تشکیل پرونده در جریان است و این فرد به همراه پرونده متشکله روانه دادسرا خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->