آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد ـ کوار ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟ تبلیغ دارو در فضای مجازی ممنوع است مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان: تولید آب در خراسان رضوی ۳.۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته است بدهی سربه‌فلک‌کشیده‌ دولت به تأمین‌اجتماعی | ۶۰ درصد بازنشستگان، نصف سبد معیشت درآمد دارند اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۰ تیر ۱۴۰۴) نمون‌برگ هدایت تحصیلی دانش‌آموزان قبولی در خرداد صادر شد + جزئیات بر پروژه مهر و ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس نظارت می‌شود | نظرسنجی از والدین درمورد فرآیند ثبت‌نام‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۳۰ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

روزانه ۱۶۴ نفر در ایران به خاطر دخانیات می‌میرند

  • کد خبر: ۱۶۰۸۵
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰
روزانه ۱۶۴ نفر در ایران به خاطر دخانیات می‌میرند
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف دخانیات، باعث مرگ ۶۰ هزار نفر در کشور شده است، گفت: ممنوعیت تبلیغ و کاهش دسترسی به دخانیات راهکار حفاظت از جوانان از این آسیب است؛ پویش نم نم برای حفظ سلامت جوانان و نوجوانان آغاز شده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر احمد جنیدی جعفری با بیان اینکه ۷ هزار نوع ماده شیمیایی در مواد دخانی وجود دارد که ۷۰ نوع آن سرطان زاست، اظهار کرد: مصرف دخانیات و مواجهه با دود دخانیات، عامل مرگ ۸ میلیون نفر از مردم جهان است که این میزان در ایران حدود ۶۰ هزار مورد برآورد شده است.

وی یکی از اقدامات مهم و راهکار‌های حفاظت از جوانان از آسیب‌ها و صدمات ناشی از مصرف دخانیات را ممنوعیت کامل تبلیغات، تشویق و حمایت صنایع دخانی و کاهش دسترسی دانست و تصریح کرد: جوانانی که تحت تأثیر تبلیغات فریبنده صنایع دخانی و مراکز فروش این محصولات قرار می‌گیرند با تجربه کردن این مورد به راحتی دچار وابستگی شده و به یک مصرف کننده دائمی مواد دخانی تبدیل می‌شوند.

جنیدی با اشاره به پیوستن واحد‌های صنفی به «پویش نم نم»؛ نه به مواد مخدر، نه به مواد دخانی به منظور حفظ سلامت نوجوانان و جوانان، خاطرنشان کرد: این پویش با هدف فرهنگ سازی برای کاهش عرضه محصولات دخانی و جلب حمایت‌های مردمی از واحد‌های صنفی مجاز عرضه که داوطلبانه از فروش محصولات دخانی خودداری کرده اند، آغاز شده است.

وی ضمن تقدیر از همکاران فعال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که پیشنهاد دهنده اولیه این پویش هستند، تاکید کرد: متصدیان واحد‌های صنفی با آگاهی از خطرات مصرف دخانیات و اعتقادات راسخی که در مورد تأثیرات منفی عرضه دخانیات بر برکت و روزی خود دارند و همچنین نقش بارزی که می‌توانند در تحقق اهداف سلامتی در نسل بدون دخانیات ایفا کنند، به این پویش می‌پیوندند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به مضرات استعمال دخانیات و به خطر افتادن سلامت جوانان و تأثیر قابل توجه این طرح بر کاهش دسترسی و مصرف دخانیات، متذکر شد: واحد‌های صنفی در این پویش با شعار «ما از سودش گذشتیم شما هم از مضراتش بگذرید» از فروش مواد دخانی خودداری می‌کنند.

وی افزود: برنامه تشدید بازرسی و اعمال قانون در تخلفات صورت گرفته در مراکز عرضه و فروش محصولات دخانی مغایر با قانون جامع کنترل دخانیات و ممنوعیت جامع تبلیغات در دستور کار وزارت بهداشت و ارگان‌های ذیربط است و تبلیغ دخانیات مشمول جرایم سنگین است که در صورت مشاهده، متخلفین به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

جنیدی اضافه کرد: واحد‌های صنفی در صورت تمایل به پیوستن به "پویش نم نم" می‌توانند به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهر خود مراجعه کنند؛ امیدواریم روزی برسد که تمام واحد‌های صنفی عضو فعال این کمپین باشند.
وی ادامه داد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای هم علیرغم اینکه جزو واحد‌های صنفی مجاز عرضه دخانیات نیستند، می‌توانند با پیوستن به پویش نم نم، به این حرکت مردمی با هدف تقویت قبح فروش و مصرف دخانیات به سلامت جوانان و نوجوانان کمک کنند.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->