نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

اختصاص ۲۶۰۰ میلیارد تومان برای سرعت بخشی به مترو مشهد

  • کد خبر: ۱۶۱۷۳۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
اختصاص ۲۶۰۰ میلیارد تومان برای سرعت بخشی به مترو مشهد
هم‌زمان با روز کارگر، شماری از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با همراهی برخی از مدیران شهری از پروژه ساخت قطار شهری مشهد در ایستگاه میدان شهدا بازدید کردند تا افزون بر قدردانی از فعالیت کارگران و تلاش آن‌ها برای پیشبرد و تسریع اجرای قطار شهری مشهد در جریان پیشرفت‌ها و اقدامات کنونی مدیریت شهری از این پروژه قرار بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با روز کارگر، شماری از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با همراهی برخی از مدیران شهری از پروژه ساخت قطار شهری مشهد در ایستگاه میدان شهدا بازدید کردند تا افزون بر قدردانی از فعالیت کارگران و تلاش آن‌ها برای پیشبرد و تسریع اجرای قطار شهری مشهد در جریان پیشرفت‌ها و اقدامات کنونی مدیریت شهری از این پروژه قرار بگیرند.

فعالیت ۴ هزار کارگر در ساخت قطار شهری مشهد

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه اولویت ما مرحله نخست خط۳ به طول شش کیلومتر از پایانه مسافربری تا میدان شهدا است، گفت: حفاری خط۳ به طول ۲۸/۵ کیلومتر به ۷۵درصد پیشرفت نیاز دارد و در ایستگاه میدان شهدا، ۳خط به هم متصل می‌شوند.

سید ابراهیم علیزاده که هم‌زمان با روز کار و کارگر از عملیات ساخت قطار شهری در ایستگاه میدان شهدا به عنوان بزرگ‌ترین ایستگاه جزیره‌ای قطار شهری کشور در مشهد بازدید کرد، با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار کارگر به طور مستقیم در ساخت قطارشهری مشهد فعال هستند، اظهار کرد: این مرحله ۵هزارمیلیاردتومان اعتبار نیاز دارد و امسال ۲ هزارو ۶۰۰ میلیاردتومان هم اعتبار به این پروژه اختصاص یافته است.

وی با تأکید بر اینکه با اجرای این مرحله و اتصال سه خط، فرودگاه، راه‌آهن و پایانه مسافربری به حرم مطهر رضوی متصل خواهند شد، ادامه داد: ۶هزارمیلیاردتومان در کارگروه زیارت برای قطارشهری مشهد در نظر گرفته شد. همچنین در خط یک نیز برای تأمین شصت واگن باقی‌مانده ۵هزارمیلیاردتومان اعتبار نیاز است که ۱۱۰۰میلیارد تومان بودجه امسال برای آغاز روند اختصاص یافته است.

عمیق‌ترین ایستگاه قطار شهری مشهد

معاون فنی و ساخت قطارشهری شهرداری مشهد نیز در این بازدید گفت: چهار خط قطار شهری مشهد از سال ۷۴ براساس مطالعات دانشگاه شریف مصوب شده و شرکت قطار شهری متولی اجرای آن شده است. در این برنامه‌ریزی خط یک با ۲۴ ایستگاه به طول ۲۴ کیلومتر به اتمام رسیده و ۱۲ ایستگاه از ۱۳ ایستگاه خط ۲ به طول ۱۴/۵ کیلومتر به بهره‌برداری رسیده است و نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ ایستگاه سیزدهم نیز ساخته می‌شود.

به گفته قهرمانی متروی خط ۳ مشهد نیز به طول ۲۸/۵ کیلومتر دارای پهنه وسیعی از شمال‌غرب تا جنوب‌شرق است که به صورت فازبندی به بهره‌برداری می‌رسد. مرحله نخست این پروژه از میدان شهدا تا ترمینال به طول ۵/۷ کیلومتر تا پایان سال ۱۴۰۳ با دارا بودن هفت ایستگاه شامل چهار ایستگاه عبوری و سه ایستگاه اصلی میدان شهدا، باب الجواد (ع) و ترمینال به بهره‌برداری می‌رسد.

از ویژگی‌های این خط می‌توان به مسافرگیری هم‌زمان در ایستگاه میدان شهدا با خط ۲ و ایستگاه بسیج با خط یک اشاره کرد. وی ادامه داد: ایستگاه میدان شهدا عمیق‌ترین ایستگاه خطوط قطار شهری است و هم‌زمان با بهره‌برداری خط ۳ و نازک‌کاری، سفت‌کاری خط ۴ از همین فضا انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->