انتشار یک رمان درباره رهبری هوش مصنوعی در جهان نام و موضوع فیلم بعدی محمدحسین مهدویان لو رفت + ویدیو آزیتا ترکاشوند نامزد جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره تورنتو شد فیلم نفس‌خور، به کارگردانی محمد کارت، در راه جشنواره فجر سریال جان‌سخت در راه نمایش خانگی + زمان پخش مروری بر کارنامه هنری بهروز شعیبی به بهانه انتصاب وی به عنوان رئیس جدید سینمای جوانان ایران حامد بهداد و لیلا حاتمی با فیلم سینمایی پیر پسر در راه جشنواره فجر تخفیف‌های ویژه فرهنگی و هنری به مناسبت بزرگداشت هفته مشهد + جزئیات گفت‌و‌گو با ۳  نماینده مشهدی حاضر در بیستمین جشنواره بین المللی نمایش عروسکی «تهران مبارک» آموزش داستان‌نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش دوم) بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران شد حاشیه های هزارساله «شاهنامه» | مرور بخش چهارم کتاب «ایرانیان و رؤیای قرآن پارسی» معرفی سالن‌های میزبان آثار چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر کامران نجف زاده با فصل دوم برمودا روی آنتن + زمان پخش فیلم بعدی کریستوفر نولان درباره چیست؟ فیلمساز ایرانی داور جشنواره‌های دهلی نو و جیپور هند شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۴ دی ۱۴۰۳ جایزه بهترین فیلم جشنواره چنای هندوستان به فیلم در آغوش درخت رسید یادآوری سروش صحت از شب تلخ قتل داریوش مهرجویی در زمان ضبط فیلم «صبحانه با زرافه‌ها» + فیلم پیام تسلیت رئیس‌ مجلس در پی درگذشت ژاله علو
سرخط خبرها

برنامه غذایی متفاوت حجاج ۱۴۰۲ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۱۹۲۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
برنامه غذایی متفاوت حجاج ۱۴۰۲ + جزئیات
 مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره گفت: در برنامه غذایی حجاج، غذا‌هایی قرار گرفته که استقبال بیشتری نسبت به آن‌ها وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرتضی آقایی مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره سازمان حج و زیارت در پاسخ به این سوال که برنامه غذایی زائران در حج پیش رو به چه شکل است، گفت: برنامه غذایی امسال متفاوت‌تر از سال‌های قبل خواهد بود و غذا‌هایی که اقبال بیشتری در فرهنگ عامه کشور دارد (از قبیل قورمه سبزی و کوبیده)، طبخ خواهد شد.

آقایی با اشاره به اینکه برنامه غذایی حج ۱۴۰۲ بر اساس آسیب‌شناسی‌های سال‌های گذشته آماده شده است، افزود: از اطبای سنتی و همکاران در هیئت پزشکی حج و زیارت برای تدوین برنامه غذایی حج امسال نیز استفاده شده است.

وی در خصوص وعده صبحانه نیز توضیح داد که این وعده به صورت «فهرست باز» است و زائران به دلخواه خود می‌توانند صبحانه خود را انتخاب نمایند.

به گفته مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره علاوه بر وعده ناهار و شام، در هفته سه و نیم وعده (یک روز در میان) صبحانه گرم نیز برای زائران طبخ خواهد شد.

آقایی درباره غذای زائرانی که بیماری‌های خاص دارند نیز گفت: طبخ غذا‌های رژیمی برای این افراد پیش‌بینی شده است که در هر وعده غذایی، ۵ درصد غذای رژیمی (متناسب با نیاز و درخواست زائران) تهیه خواهد شد.

وی توضیح داد: مدیران کاروان‌ها با استعلامی که از زائران می‌گیرند، می‌توانند تعداد غذا‌های رژیمی را برای هر روز تعیین کنند. در برخی از روز‌ها طبح غذا‌های رژیمی بیش از ۵ درصد و در برخی روز‌ها ممکن است کمتر از ۵ درصد باشد و این بسته به تغییراتی است که مدیر کاروان از طریق سامانه به ما اعلام می‌کند.

آقایی در خصوص برنامه غذایی ایام تشریق نیز توضیح داد: نوع پذیرایی در این ایام از نوع پذیرایی اردویی است، اما تلاش خواهیم کرد که خدمات ارائه شده در ایام تشریق همانند خدمات هتلی باشد.

مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره همچنین در خصوص میان وعده‌ها گفت: انواع میوه‌ها و دسر‌ها در برنامه غذایی زائران قرار داده شده است تا در این زمینه هم خدمات لازم ارائه شود.

آقایی در خصوص نحوه اطلاع زائران از برنامه غذایی‌شان اظهار داشت: برنامه غذایی حج امسال از طریق نرم‌افزار‌هایی که در موسم حج فعال خواهد شد، به اطلاع حجاج خواهد رسید.

وی همچنین گفت: برنامه غذایی در وروی رستوران هتل‌ها نیز نصب می‌شود.

مدیرکل تغذیه و تدارکات حج و عمره درباره نان مورد استفاده در سبد غذایی حجاج نیز گفت: در حج سال گذشته با یکی از شرکت‌های تولید نان قراردادی را منعقد کردیم و کلیه نان مورد نیاز زائران از طریق آن شرکت تامین شد.

رضایتمندی حجاج از نانی که توسط این شرکت تهیه می‌شد سبب شد تا امسال نیز عمده نان حجاج از این شرکت خریداری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->