قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

ممنوعیت سفر‌های توریستی از چین به ایران

  • کد خبر: ۱۶۳۵۶
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۲
ممنوعیت سفر‌های توریستی از چین به ایران
معاون وزیر بهداشت از بازگشت ۷۰ ایرانی مقیم ووهان چین در هفته آینده خبر داد و گفت: سفر‌های تفریحی از چین به ایران ممنوع و سفر‌های کاری نیز محدود می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی افزود: با توجه به اعلام وضعیت اضطرار جهانی ویروس کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی، در کشور ما نیز اقدامات کنترلی و پیشگیرانه بر اساس پروتکل جهانی سازمان بهداشت جهانی و به صورت یکنواخت با سایر کشور اجرا می‌شود.

در بیانیه و نامه وزارت بهداشت که امروز از سوی وزیر بهداشت تقدیم دولت می‌شود خواسته شده است که همه سفر‌های غیر ضروری و از جمله سفر‌های تفریحی و توریستی از چین به ایران لغو و ممنوع شود و سفر‌های کاری نیز در حداقل ممکن و فقط برای موارد ضروری انجام شود.

وی گفت: اعلام اضطرار و هشدار جهانی سازمان بهداشت جهانی برای این است که همه دولتمردان و سیاستمداران کشور‌های مختلف برای کنترل ویروس کرونا پای کار بیایند و اقدامات پیشگیرانه را جدی اعمال کنند.

 

بازگشت ۷۰ ایرانی از ووهان در هفته آینده

معاون وزیر بهداشت افزود: اقدام مهم دیگری که وزارت بهداشت در هفته آینده با همکاری وزارت امور خارجه انجام می‌دهد، بازگرداندن حدود ۷۰ ایرانی مقیم شهر ووهان چین است که هفته آینده انجام می‌شود. حدود ۵۰ نفر از این افراد دانشجو و ۲۰ نفر غیر دانشجو هستند. اطلاعات وزارت بهداشت نشان می‌دهد هیچکدام از این افراد به ویروس کرونا مبتلا نیستند، اما قطعا هنگام ورود به کشور مراحل قرنطینه و کنترل‌های شدید بهداشتی اعمال می‌شود.

وی گفت: در مجموع حدود ۲۰۰ دانشجوی ایران در ووهان چین مشغول به تحصیل هستند که حدود ۱۵۰ نفر آن‌ها قبل از شیوع ویروس کرونا و قبل از تعطیلات سال نوی چینی به ایران آمدند و هیچ کدام از آن‌ها نیز مبتلا نبودند.

 

هفته آینده ۷۰ ایرانی مقیم ووهان چین به کشور باز می‌گردند

رئیسی ادامه داد: آمادگی‌های لازم برای غربالگری و کنترل این بیماری در همه مرز‌های هوایی، زمینی و ریلی وجود دارد و همه افرادی که از ایران به خارج سفر می‌کنند تحت آموزش‌های پیشگیرانه قرار می‌گیرند. ضمن اینکه از هفته آینده سفر‌های غیرضروری به چین ممنوع می‌شود و با کاهش پرواز‌های ورودی و خروجی چین و محدودشدن این پرواز‌ها اقدامات کنترلی در فرودگاه‌ها نیز کمتر می‌شود.

وی گفت: نکته دیگری که مورد توجه است، فعالیت کارگران فنی چینی است که در ایران کار می‌کنند به عنوان مثال حدود ۱۰۰ کارگر چینی درعسلویه شاغل هستند که احتمالا از هفته آینده و بعد از تعطیلات سال نو چین قصد بازگشت به ایران را دارند. در مورد این افراد اگر قرار به بازگشت آن‌ها باشد قطعا اقدامات کنترلی و قرنطینه‌های سختگیرانه هنگام ورودشان به کشور اعمال می‌شود.

معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: در مورد کشور‌های دیگر غیر از چین موارد ابتلا به ویروس کرونا به صورت تک گیر بوده و در هیچ کشور دیگری شیوع این بیماری مشاهده نشده است. البته همه پرواز‌هایی که به صورت غیر مستقیم از چین به ایران می‌آیند نیز دقیقا کنترل می‌شوند.

هیچ مورد ویروس کرونا در ایران نیست

وی گفت: در داخل کشور نیز هنوز هیچ مورد اثبات شده این ویروس را در کشور نداشته ایم. تاکنون در مجموع ۶ نفر فرد مشکوک شناسایی شدند که دو نفر در یزد، یک نفر در قم، یک نفر در تهران و دو نفر در تبریز بودند. آزمایش‌های تشخیصی نشان داد که هیچ کدام به ویروس کرونا مبتلا نبودند و دو نفر مشکوک در تبریز نیز به ویروس آنفلوانزای نوع B مبتلا بودند. همه این افراد از بیمارستان مرخص شده اند و فعلا جای نگرانی نیست.

تاکنون در مجموع ۶ نفر فرد مشکوک به ویروس کرونا شناسایی شدند. دو نفر در یزد، یک نفر در قم، یک نفر در تهران و دو نفر در تبریز بودند. آزمایش‌های تشخیصی نشان داد که هیچ کدام به این ویروس مبتلا نبودند

وی افزود: با این وجود جای هشدار و دقت هست و همه مردم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند، مهمترین این اصول این است که اگر با فرد بیمار تنفسی مواجه شدند از او فاصله بگیرند. اگر دچار علایم بیماری تنفسی از جمله تب، عطسه و سرفه حتما جلوی انتشار ترشحات بینی و دهان را بگیرند، استفاده از ماسک مفید است. از دست دادن و روبوسی در این شرایط خودداری شود. حتما باید به طور مداوم دست‌ها با آب و صابون شسته شود یا با ژل ضدعفونی کننده، ضدعفونی شود. اگر افرادی دچار علایم بیماری تنفسی شدند از رفتن به سر کار خودداری کنند و اگر بعد از سه روز علایم کاهش نیافت به پزشک مراجعه کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->