یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راز مرگ عجیب دختر تهرانی فاش شد

  • کد خبر: ۱۶۳۶۷۳
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۸
راز مرگ عجیب دختر تهرانی فاش شد
وقتی جسد دختری جوان کنار فنس‌ها پیدا شد، به‌نظر رسید که به قتل رسیده است، اما دوربین مداربسته اسرار مرگ عجیب او را فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بامداد دیروز به قاضی محمدرضا صاحب‌جمعی بازپرس جنایی تهران خبر رسید که جسد دختری جوان در محوطه‌ای حوالی چیتگر افتاده و مرگ او به‌دلیل خفگی است. تیم جنایی راهی محل حادثه شد و تحقیقات کلید خورد. جسد دختر جوان که حدودا ۲۵ ساله بود کنار فنس‌ها افتاده و بند کیف به دور گردنش پیچیده شده بود. در آنجا پروژه‌ای در حال ساخت بود و دور تا دور محوطه فنس‌کشی شده بود. جسد درست کنار فنس‌ها افتاده بود و یکی از ساکنان برج‌های آن محدوده چشمش به جسد افتاده و پلیس را خبر کرده بود. شواهد اولیه حکایت از این داشت که دختر جوان به قتل رسیده است، اما در آنجا دوربین مداربسته‌ای وجود داشت که بازبینی تصاویر آن، اسرار مرگ مرموز دختر جوان را فاش می‌کرد. در این شرایط مأموران به سراغ دوربین رفتند و پس از بازبینی تصاویر، مشخص شد که جنایتی صورت نگرفته و مرگ دختر جوان یک حادثه بوده است.

آنطور که تصاویر نشان می‌داد، دختر جوان حدود ساعت ۲ بامداد به سمت فنس‌ها که حدود ۲ متر ارتفاع داشت رفته و قصد داشت از بالای آن عبور کرده و وارد محوطه شود. او چندبار برای بالا رفتن از فنس‌ها تقلا کرده و در مرحله آخر کیفش را دور گردنش انداخت تا راحت‌تر از فنس‌ها بالا برود و خودش را به آن‌طرف برساند که ناگهان اتفاق تلخی افتاد؛ دختر جوان تعادلش را از دست داد و بند کیف دورگردنش پیچیده شد و تا چند دقیقه به حالت معلق قرار گرفت. این اتفاق باعث شد تا بند کیفی که دور گردنش پیچیده شده بود باعث خفگی وی شود و جانش را از دست بدهد. با مشخص شدن اسرار مرگ تلخ دختر جوان، بازپرس جنایی دستور انتقال جسد وی به پزشکی قانونی را صادر کرد.

از سوی دیگر هویت وی فاش شد، اما هنوز مشخص نیست که وی به چه دلیل قصد داشته از فنس‌ها عبور کند و خودش را به محوطه برساند. تحقیقات در این‌باره ادامه دارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->