انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد طلای جهانی در آستانه رکورد ۴ هزار دلاری پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ از دل‌نگرانی تولیدکنندگان تا دلگرمی صادرکنندگان | روایتی از هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل در مشهد + فیلم خودروسازان ملزم به درج مهلت تحویل با روز تقویمی در قرارداد‌ها آیا مرغ ارزان می‌شود؟ حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: لزوم اصلاح رویه‌های مخل کسب‌وکار با همکاری بخش خصوصی زنگنه: راهکار جلوگیری از گرانی توزیع اسکناس یا ضرب سکه نیست گل تازه زعفران ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد عرضه ۳۰ دستگاه خودرو در بورس کالا، فردا (۱۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات گوشت گوسفندی در مشهد گران و گوساله ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت دام زنده دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی در پیش‌فروش امروز سکه چه قیمتی سفارش‌گذاری کنیم؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) افت حدود ۳ درصدی قیمت دینار عراق در مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک فرصت بیست برای پرداخت بدهی

  • کد خبر: ۱۶۳۹۱
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
یک فرصت بیست برای پرداخت بدهی
اعطای تخفیف به پرداخت نقدی مؤدیان مالیاتی توسط شهرداری مشهد از امروز آغاز می‌شود
امیررضا وثوقی - روز ۳۰ دی‌ماه امسال شورای شهر مشهد لایحه اعطای تخفیف به پرداخت نقدی مؤدیان مالیاتی را هم‌زمان با دهه فجر ۱۳۹۸ به تصویب رساند. براساس این مصوبه به شهرداری مشهد اجازه داده می‌شود در راستای تشویق مؤدیان و تسریع و تسهیل در دریافت به موقع مطالبات شهرداری، هم‌زمان با آغاز دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به پرداخت نقدی مؤدیان به شهرداری بابت بدهی جاری و معوق ساختمانی خود تخفیف ارائه دهد.
یک فرصت بیست برای پرداخت بدهی
بر‌این اساس به عوارض کسب و پیشه، بهای خدمات پسماند، بهای خدمات آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مندرج در قبض نوسازی و عمران شهری از تاریخ ۱۲ بهمن‌ماه تا ۱۵ اسفند‌ماه ۲۰ درصد تخفیف، از تاریخ ۱۶ اسفند‌ماه تا ۲۵ اسفند‌ماه ۱۸ درصد و از تاریخ ۲۶ اسفند به بعد ۱۶درصد تخفیف اعطا می‌شود.
اعمال و اجرای این تخفیف متناسب با میزان پرداخت نقدی بدهی، برای فیش‌های صادره تا پایان موعد تعیین‌شده فوق امکان‌پذیر خواهد بود. مهلت پرداخت فیش‌های صادره شهرداری از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۵ اسفندماه ۹۸ و حداکثر تا پایان دهم فروردین‌ماه ۱۳۹۹ است. بر اساس این مصوبه ۵ گروه اصلی از تخفیف‌های ویژه دهه فجر انقلاب اسلامی برخوردار خواهند شد. تمام درخواست‌های گروه پروانه شامل پروانه احداث بنا، تجدید بنا، توسعه بنا و همین‌طور عدم خلاف سفت‌کاری و پایانکار بهره‌برداری از تخفیف‌های ۱۶ تا ۲۰ درصدی متناسب با زمان پرداختشان بهره‌مند خواهند شد.
آرای کمیسیون ماده ۱۰۰، بهای خدمات بهره‌برداری موقت (تجاری موقت) و همین‌طور عوارض کسب و پیشه (صنفی) نیز شامل این برنامه تخفیفی می‌شوند. در بخش عوارض نوسازی و عمران شهری این تخفیف‌ها فقط شامل بخش مربوط به بهای خدمات آتش‌نشانی، ایمنی و بهای خدمات پسماند مندرج در قبوض می‌شود.
البته این برنامه تخفیفی استثنا‌هایی هم دارد. آرای کمیسیون ماده ۷۷، عوارض سهم سرانه و همین‌طور چک‌های برگشتی امکان استفاده از تخفیف‌های پیش‌بینی شده در این طرح را ندارند.
البته این اولین باری نیست که مدیریت شهری مشهد اقدام به ارائه تخفیف پرداخت نقدی مؤدیان مالیاتی می‌کند. ۹ بهمن‌ماه سال گذشته نیز شورای شهر مشهد به شهرداری اجازه داد در راستای تشویق مؤدیان و تسریع و تسهیل در دریافت به موقع مطالبات شهرداری، به پرداخت نقدی مؤدیان بابت بدهی جاری و معوق خود از تاریخ ۱۲ بهمن‌ماه تا ۱۲ اسفند‌ماه تخفیف ۲۴ درصدی و به پرداخت‌های پس از آن تا پایان سال ۹۷ تخفیف ۲۰ درصدی بدهد.
پس از اجرای این تخفیف‌ها رضا خواجه نائینی، معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد، در ۱۱ اسفندماه ۹۷ اعلام کرد که با اجرای مصوبه شورای شهر برای ارائه تخفیف ۲۴ درصدی به شهروندان در خصوص پرداخت نقدی بدهی‌ها و دریافت پروانه، درآمد نقدی شهرداری مشهد با افزایش ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته از مرز ۱۸۰۰ میلیارد تومان گذشت.

افزایش درآمد‌های شهرداری
مدیرکل درآمد‌های عمومی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه سال گذشته در‌آمد شهرداری از اجرای طرح تخفیف بدهی نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت ایام‌ا... دهه فجر این تخفیف و مساعدت را برای افرادی که به شهرداری بدهکار هستند و نتوانسته‌اند بدهی خود را پرداخت کنند در نظر گرفته است.
هم‌زمان با ایام دهه فجر و شروع این طرح از ۱۲ بهمن تا ۲۵ اسفند به صورت پلکانی تخفیف پرداخت نقدی بدهی‌ها تا ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت و پس از ۲۵ اسفند‌ماه به همان ۱۶ درصد گذشته برمی‌گردد و در ۶ ماه دوم سال ۹۹، به ۱۴ درصد کاهش می‌یابد.
محمود برهانی افزود: این تخفیف ویژه شامل تمام بدهی‌های ساختمانی می‌شود. در لایحه امسال عوارض پسماند و بهای خدمات آتش‌نشانی نسبت به سال گذشته به بند‌های آن اضافه شده است که می‌تواند کمک خوبی به شهروندان برای تسهیل در پرداخت بدهی‌های ساختمانی سالانه داشته باشد.
وی با اشاره به فرصت طلایی به‌وجود آمده برای دریافت پروانه‌ها و مجوز‌های ساخت مسکن در ۲ ماه پایانی سال ۹۸ گفت: سازندگان مسکن عموما براساس پروانه‌هایی که اکنون دریافت می‌کنند، برای ساخت‌و‌ساز در سال آینده برنامه‌ریزی خواهند کرد. همچنین باتوجه به اعلام نرخ تورم در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۹۸ که توسط بانک مرکزی پیش‌بینی می‌شود تقریبا عوارض ساخت در سال آینده با یک رشد ۴۰ درصدی مواجه خواهد شد، پس سازندگان با دریافت پروانه در این طرح علاوه بر کاهش هزینه‌های افزایش عوارض ساخت در سال آینده از ۲۰ درصد تخفیف بهره‌مند می‌شوند که تأثیر به‌سزایی در کاهش هزینه‌های ساخت‌وساز خواهد داشت. وی تأکید کرد: مشارکت سازندگان مسکن از این طرح می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش هزینه‌های ساخت‌و‌ساز توسط آن‌ها داشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->