بیش از ۱۰ هزار زائر از خراسان رضوی عازم سرزمین وحی می‌شوند| آغاز اعزام کاروان‌های حج از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ «محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق‌(ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات
سرخط خبرها

جشن «ریحان شهر» به مناسبت دهه کرامت، ویژه دختران در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان

  • کد خبر: ۱۶۵۰۳۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۷
جشن «ریحان شهر» به مناسبت دهه کرامت، ویژه دختران در مشهد برگزار می‌شود + زمان و مکان
مراسم افتتاحیه جشنواره بزرگ فرهنگی ورزشی «ریحان شهر» امشب، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۲۰ در بوستان ریحانه مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: جشنواره بزرگ فرهنگی ورزشی «ریحان شهر» با همکاری ۲۷ ارگان و سازمان و حمایت سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در ایام دهه کرامت و به مناسبت روز دختر به میزبانی شهرداری منطقه هفت مشهد در محل بوستان بانوان ریحانه واقع در بولوار جمهوری اسلامی برپا شده است. 

حسین باغگلی با تاکید بر اینکه جشنواره فرهنگی تفریحی «ریحان شهر» با این وسعت برای نخستین بار در مشهد در حال اجراست افزود: این جشنواره همزمان با ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) شروع و تا ۴ اردیبهشت ماه و نیمه اول دهه کرامت از ساعت ۱۶ الی ۲۱ ادامه خواهد داشت و در صورت استقبال شهروندان، تمدید خواهد شد. 

باغگلی جزئیات جشنواره تفریحی ورزشی «ریحان شهر» اظهار کرد: این جشنواره شامل ۷۴غرفه‌ و پنج عرصه بازی‌های بومی محلی است که با همکاری ۲۷ارگان و سازمان و هیئت‌های ورزشی راه اندازی شده است و حوزه‌های مختلف تفریحی ورزشی و سلامت جسم و روان دختران و بانوان را در برمی‌گیرد. 

به گفته وی، غرفه‌های موجود بخش بندی شده و ۳۳غرفه این جشنواره با عنوان «گذر بازی و سرگرمی» شامل بازی‌های فکری، رومیزی و غول آسا در سطوح مختلف سنی کودک، نوجوان و جوان است که به همراه آن، حضور و ارائه خدمات مشاوره تخصصی از سوی هیات‌های ورزشی استان و شهرستان مشهد نیز ارائه خواهد شد. 

باغگلی در ادامه با بیان اینکه ۲۸ غرفه نیز با عنوان «گذر خدمت و تجربه» به عرضه خدمات فرهنگی، اجتماعی و سلامت مانند مشاوره خانواده، سلامت و ارتقای شغلی، مشاوره تحصیلی، آموزش ایمنی برای کودکان و مهد کودک می‌پردازند، افزود: این غرفه‌ها با حضور ادارات و سازمان‌هایی از قبیل آموزش و پرورش، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، ورزش و جوانان، آتش نشانی، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی فعال در حوزه بانوان در سطح مشهد برپا شده است. 

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اجرای بازی‌های بومی محلی و رویدادهای میدانی در پنج عرصه را نیز از دیگر بخش‌های این جشنواره برشمرد و گفت: ۱۵غرفه نیز مشتمل بر غذاهای سنتی اقوام ایرانی، افغانستانی و پاکستانی است.  

 جنگ‌ شبانه با حضور هنرمندان استانی و کشوری هرشب در زمان برپایی جشنواره در محل بوستان بانوان ریحانه واقع در بولوار جمهوری اسلامی مشهد برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->