پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد سلامت مادران و نوزادان پایه و اساس خانواده و جامعه سالم است وزیر بهداشت: یک میلیارد دلار برای تامین داروهای استراتژیک جذب خواهد شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۵۵درصد مطالبات دارویی و تجهیزات پزشکی پرداخت شد پیش‌بینی رگبار باران در ۱۲ استان کشور (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) مسواک چه زمانی باید عوض شود؟ میخچه پا چیست و چگونه درمان می‌شود؟ معاون وزارت بهداشت: افزون بر ۵۰ درصد بزرگسالان کشور چاق هستند تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوزادان دختر بیشترین متقاضی فرزندخواندگی را دارند

  • کد خبر: ۱۶۶۱۷
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۷
نوزادان دختر بیشترین متقاضی فرزندخواندگی را دارند
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه به ازای هر کودک، ۱۷ متقاضی فرزندخواندگی وجود دارد گفت: نوزادان دختر بیشترین متقاضی فرزندخواندگی را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید بابایی، با بیان اینکه از نظر فرهنگی بیشتر خانواده‌ها تمایل دارند تا نوزادان را به فرزندخواندگی بپذیرند، افزود: آمارها نشان می‌دهد خانواده‌ها همچنین ترجیح می‌دهند نوزادان دختر را به فرزندخواندگی بپذیرند.

وی با اشاره به اینکه این موضوع در مسائل فرهنگی ریشه دارد، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تعداد کودکانی که قابلیت واگذاری برای فرزندخواندگی را دارند محدود است، به طوریکه آمارها نشان می‌دهد در ازای هر کودک قابل واگذاری، ۱۷ متقاضی وجود دارد اما نکته اینجاست که بسیاری از این فرزندان وقتی از این رده سنی می‌گذرند و به رده سنی ۳ سال و تا ۶ سال می‌رسند، به ترتیب منحنی تعداد واگذاری آنها به شکل قابل توجهی افول می‌کند چرا که خانواده ها می‌خواهند وقتی فرزندی را به فرزندخواندگی می‌پذیرند، روی تربیت و آینده وی تاثیرگذار باشند.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: به همین دلیل دنبال روش‌هایی هستیم که به کمک دوستان قوه قضاییه از نظر قانونی  شیوه‌هایی که قابلیت ورود این فرزندان از مراکز شبه خانواده به درون خانواده را دارد، تسریع و تسهیل کنیم.

بابایی در خصوص فرزندخواندگی کودکان دارای معلولیت و لزوم فرهنگ سازی در این مورد نیز خاطرنشان کرد: ترویج این فرهنگ نیازمند عزم عمومی و حرکت جدی فرهنگی است که ممکن است درقالب حرکت یک فیلم ساز، افراد مشهور، سیاستمداران و ... امکان‌پذیر باشد. هنر این نیست که یک فرزند سالم را وارد خانواده‌ها کنیم، بلکه هنر بالاتر این است که از کودکان معلول در درون خانواده‌ها پذیرایی کنیم، البته این کار دشوار است اما باید به طور جدی به آن پرداخت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->