ثبت نام اولیه ۳۷۵ کاروان پیاده برای سفر به مشهد در دهه آخر صفر تردد بیش از ۱۲۸ هزار زائر کربلا از مرز مهران در ایام محرم‌ سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند شام غریبان امام حسین(ع) پشت درهای بسته حرم حضرت زینب(س) + فیلم لزوم راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران اربعین ۱۴۰۴ آیا واقعه عاشورا یک تصمیم آنی بود؟ جانبازی که صبر را در دوران اسارت از حضرت زینب (س) آموخت سوگ حسینی در قلب اروپا | عزاداری دهه اول محرم ۱۴۰۴ در مرکز اسلامی المهدی (عج) رم + فیلم موج بازگشت منظم زائران محرم از مرز مهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) انتشار فراخوان سی‌ونهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی + جزئیات بیانیه بیش از ۵ هزار اساتید بسیجی برای آمادگی در دفاع از حریم ولایت ۱۱۴ محفل قرآنی در مزار شهدای اقتدار سراسر کشور برگزار می‌شود مرا نام باید که تن مرگ راست | برای فرمانده هوافضای سپاه که به‌دست رژیم صهیونیستی شهید شد عقیله بنی هاشم (س)؛ قهرمان کارزار روایت‌ها | مروری بر اقدامات زینب کبری (س) برای حفظ دستاورد‌های عاشورا نگاهی به آیین های عزاداری در مشهد | ای میهن خدایی، ایران کربلایی پیکر شهید جانباز و ۲ نفر از شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد تشییع شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد
سرخط خبرها

نورافشانی ٨٠٠ نقطه شهر مشهد در شب ولادت امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۱۶۶۲۳۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
نورافشانی ٨٠٠ نقطه شهر مشهد در شب ولادت امام رضا(ع)
معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد گفت: در شب میلاد امام رضا(ع) بیش از ٨٠٠ نقطه شهر در ساعت ٨:٨ دقیقه نورافشانی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل زاده در این خصوص اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات شهرداری در دهه کرامت، نورافشانی و فضا آرایی شهر مشهد است لذا در این ایام نورافشانی در شب میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) به همراه برگزاری سرود برگزار خواهد شد.همچنین فضا آرایی شهری نیز شامل حدود ۲۵۰ استرابورد و بیش از ۱۷۰ بیلبورد، در مجموع بالغ بر ۴۰۰ سازه در دهه کرامت به فضاسازی شهری حول فرهنگ رضوی اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: این اکران‌ها با مضامین رضوی و دلنوشته‌های امام‌رضایی(ع) اکران شده است؛ از جمله این‌ها می‌توان به «هرچه دارم از تو دارم»، «آقا پناهم بده»، «ای صفای قلب زارم»، «شاه پناهم بده» با تصاویر حرم مطهر رضوی اشاره داشت.

وی افزود: در بخش حمایت از فعالیت های مردمی و مشارکت تشکل ها، نمایشگاه شمس کرامت آغاز به کار کرده است و بیش از ٨٠٠ تشکل در توزیع اقلام مختلف در این نمایشگاه فعالیت دارند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: جشن میلاد خانواده امام رضایی در خیابان امام رضا(ع) در روز سه شنبه از ساعت ۱۶ تا انتهای شب با حضور تشکل ها و مردم برگزار خواهد شد و در شب میلاد امام رضا(ع) بیش از  ٨٠٠ نقطه شهر  در ساعت ٨:٨ دقیقه نورافشانی خواهد شد.

اسماعیل‌زاده گفت: برنامه‌های دیگری که در این راستا پیش بینی شده می‌توان به اجرای نمایش آب و باد در بوستان بهشت در خیابان بابا نظر، جشنواره فرهنگی و  ورزشی ویژه بانوان در پارک ریحانه و رویداد نسیم کرامت در ١۵ بوستان منتخب شهری اشاره کرد.

وی با اشاره به ضبط سرود قلب ایران در روز چهارشنبه گفت: رویکرد کلی ما در این ایام این است که مردم در مناسبتها فعال باشند و تلاش کردیم این اتفاق رخ دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->