شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی سرطان مشهد آماده بهره برداری

  • کد خبر: ۱۶۷۸۲
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۱
بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی سرطان مشهد آماده بهره برداری
بیمارستان تخصصی بیماران سرطانی با نام "ناظران" در مشهد که به همت خیران ساخته شده است آماده بهره‌برداری است.
به گزارش شهرآرا نیوز، اصغر افراسیابی مدیر عامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد همزمان با روز جهانی سرطان گفت: برای احداث این بیمارستان تخصصی ۲۰۰ تختخوابی که عملیات اجرایی آن از تیرماه سال ۱۳۸۴ آغاز شده ۹۵۰ میلیارد ریال توسط خیران هزینه شده است.
اصغر افراسیابی افزود: با اتمام فرآیند تهیه لوازم و تجهیزات پزشکی این بیمارستان که در مرحله اول ۴۰۰ میلیارد ریال برآورد شده و همکاری نهاد‌های مربوطه در اخذ پایان کار ساختمان، این مرکز در اردیبهشت ماه سال آینده آماده پذیرش بیمار خواهد بود.
وی ادامه داد: این بیمارستان در زمینی به مساحت ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۲۹ هزار مترمربع در ۶ طبقه ساخته شده که بزرگترین بیمارستان تخصصی سرطان در شمال شرق کشور به شمار می‌رود.
وی گفت: تمام هزینه‌های احداث و تجهیز این بیمارستان توسط خیران پرداخت شده و بیش از هشت هزار نیکوکار در عملیات ساخت و تجهیز آن مشارکت داشته‌اند که برخی از آنان تا یک میلیارد ریال در ماه پرداخت کرده‌اند.
افراسیابی با بیان اینکه بیمارستان ناظران تکمیل‌کننده فعالیت مرکز درمانی رضا (ع) در مشهد است افزود: روزانه حدود یک هزار بیمار سرطانی در مرکز رادیوتراپی و انکولوژی رضا (ع) مشهد، که بزرگترین و مجهزترین مرکز پرتودرمانی کشور با ۶ دستگاه شتاب دهنده است درمان می‌شوند.
وی ادامه داد: در مرکز درمانی رضا (ع) که از سال ۱۳۸۶ به همت خیران در مشهد فعالیت دارد، تمام مراحل تشخیص و درمان بیماران سرطانی به غیر از جراحی انجام می‌شود، بدین ترتیب بیماران سرطانی در بیمارستان ناظران جراحی شده و برای درمان‌های تکمیلی به مرکز درمانی رضا (ع) ارجاع داده می‌شوند.
در حال حاضر بیمارستان "امید" مشهد زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی این شهر با ۱۰۸ تخت فعال تنها بیمارستان تخصصی درمان بیماران سرطانی در بخش دولتی است که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد.
چهارم فوریه برابر با ۱۵ بهمن ماه روز جهانی سرطان نامگذاری شده است.
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->