واقعه‌ی گوهرشاد در اسناد بهشت رضا(ع) شهردار مشهد مقدس: شهرداری ویترین خدمات رسانی دولت به مردم است ترکیب جدید هیئت‌رئیسه سال پنجم دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مشخص شد شهردار منطقه ۳ مشهد: بوستان «عترت» اوایل پاییز ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم آمادگی منطقه ثامن برای استقبال از زائران در دهه پایانی صفر | حل مشکلات زیرساختی منطقه رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در سال پنجم انتخاب شدند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: زمان و مکان مشخصی برای دور جدید مذاکرات تعیین نشده است قیمت امروز افغانی به دینار عراق (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | پاکبان‌های سرزمین خورشید در خانه پدری اختصاص ۹۰ واگن چینی به مشهد | خط ۳ مترو مشهد در مسیر توسعه افزایش نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری برای خدمت به زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس تداوم خدمت کاروان خادمان مدیریت شهری مشهد در گرمای سوزان نجف نجف، شهری که با حضور پاکبانان شهر امام رضا(ع) بوی خدمت به خود گرفته است + فیلم تاریخ صنعت ابریشم‌بافی در مشهد قدیم | نوغان‌داری در میان پیله‌های تاریخ بهره‌برداری از ۵۲۳ پروژه بهداشتی در مدارس خراسان رضوی تا مهرماه هوایی قابل قبول زیر آفتاب تابستانی مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از ایستگاه‌های مبادله پسماند و گلایه شهروندان از چندنرخی‌بودن خدمات آن‌ها خدمت‌رسانی تمام‌قد شهرداری مشهد به زائران دهه پایانی ماه صفر | مشهد در ایام صفر یکی از پرترددترین شهر‌های کشور می‌شود
سرخط خبرها

نایب رئیس شورای شهر مشهد: طرح رایگان شدن اتوبوس‌های درون شهری بررسی خواهد شد

  • کد خبر: ۱۶۸۵۶۳
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۱
نایب رئیس شورای شهر مشهد: طرح رایگان شدن اتوبوس‌های درون شهری بررسی خواهد شد
نایب رئیس شورای شهر مشهد از بررسی طرح رایگان شدن اتوبوس های درون شهری در صحن علنی شورا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی بگلو اظهار داشت: برای تسهیل و آسان‌سازی استفاده مردم از خدمات حمل‌ونقل عمومی اتوبوس در هفته پیش‌رو طرح رایگان شدن اتوبوس در مشهد در صحن علنی شورای شهر مطرح می‌شود. با این طرح ضمن اینکه برای اولین بار رایگان شدن خدمات اتوبوس‌رانی در مشهد شکل می‌گیرد، برای همیشه با "من کارت" خداحافظی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به اینکه یکی از اهداف من‌کارت به‌کارگیری در خدمات متنوع مانند تاکسی یا خرید روزنامه و ... و جایگزینی برای پول خرد بود و درصورت حذف این موضوع چگونه رفع خواهد شد، گفت: برای این موضوع سازمان فاوای شهرداری پیشنهاد لازم را مطرح کرده است. در عین حال طرح پیشنهادی جایگزین را در سال گذشته در جلسه‌ای برای پیگیری مشکلات من‌کارت تشکیل شده بود مطرح کردم که وقتی نمی‌توانیم مشکلات مختلف سیستم من‌کارت را مانند قطعی دستگاه یا کمبود کارت رفع کنیم به روشی روی بیاوریم که در آن به‌جای استفاده از من کارت بتوان در روی دستگاه‌های خوانش من کارت از کارت بانکی استفاده کرد و جلساتی نیز با چند بانک برای اجرای شدن این طرح پیگیری شد.

نایب رئیس شورای شهر مشهد تصریح کرد: نکته مهم درباره اهداف من‌کارت این است که ما ۶ میلیون من‌کارت صادر کردیم، ولی تنها حدود ۸۰۰ هزار نفر از آن استفاده می‌کنند. به عبارتی هزینه بیش از ۵ میلیون کارت از بیت‌المال و حساب شهرداری پرداخت شده، اما در چرخه استفاده وارد نشده است.

وی ادامه داد: من‌کارت نه‌تن‌ها بار مالی برای شهرداری دارد، بلکه در سرگردانی مردم نیز نقش داشته است. با طرح پیشنهادی من کارت حذف و هزینه جانبی کاسته می‌شود و مردم راحت‌تر می‌توانند به امور خود برسند.

سخنگوی شورای شهر مشهد درباره مخالفان طرح رایگان شدن اتوبوس و حذف من کارت گفت: ما این آمادگی را داریم که در هر مناظره و گفت وگویی با هر شخص حقیقی و حقوقی که مخالف طرح رایگان کردن اتوبوس است شرکت کنیم و با دلیل، مدرک و مستندات و ارقام تحلیلی نشان دهیم منافع این کار برای عموم مردم بسیار زیاد است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->