جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه پیام رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی به مناسبت روز خبرنگار بسته اینترنت هدیه خبرنگاران فعال شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت جسمی محمود فرشچیان (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) حضور سریال وحشی در بخش رسمی جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو خبرنگار جسور، رسانه اثرگذار بازنمایی، حقیقت و رسالت‌ خبرنگار آخرین اخبار از وضعیت سلامتی استاد محمود فرشچیان (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴ نفر از زائران سرزمین وحی فوت شدند

  • کد خبر: ۱۶۸۷۹۹
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۰
۴ نفر از زائران سرزمین وحی فوت شدند
متاسفانه تا امروز(۲۱ خرداد) چهار نفر از زائران ایرانی که سابقه بیماری تنفسی و قلبی داشتند در مکه و مدینه فوت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا رضایی امروز یکشنبه (۲۱ خرداد) در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج در مورد آخرین وضعیت زائران ایرانی درسرزمین وحی گفت: زائران کشورمان از دو مسیر فرودگاه مدینه و جده منتقل می شوند و تا ظهر امروز یکشنبه(۲۱ خرداد) بیش از ۵۵ هزار نفر در قالب ۳۶۰ کاروان وارد عربستان شده اند که از این تعداد بیش از ۴۲ هزار نفر در مکه و بقیه زائران هم در مدینه منوره حضور دارند.

رضایی از تغذیه به عنوان یکی از بخش های تاثیرگذار در ایام حج یاد و خاطرنشان کرد: از آنجایی که تغذیه با سلامت زائران ارتباط مستقیم دارد با بهره بردن از آشپزخانه های مجهز و آشپزهای زبده ایرانی سه وعده غذای زائران در روز تامین می شود و با دقت زیادی عملکرد آشپزخانه ها زیر نظر است تا سلامت مهمانان خانه خدا تامین شود.

وی ادامه داد: از آنجایی که ما عهده دار تامین آرامش همه زائران هستیم روزانه نظارت و پیگیری های مستمر بر بخش های مختلف اعم از تردد، نقل درون شهری، تغذیه و پذیرایی در هتل ها صورت می گیرد تا حجاج ایرانی با کمترین دغدغه به عبادت و زیارت خود بپردازند.

رئیس عملیات حج ۱۴۰۲ با بیان این که تمامی خدمات پیش بینی شده برای زائران طبق قرارداد با طرف های عربستانی در حال ارائه است، از وضعیت سلامت زائران ابراز رضایت کرد و گفت: زائران پس از ورود به مکه در هتل هایشان مستقر می شوند واعمال عمره تمتع را زیر نظر روحانیون کاروان ها انجام می دهند.

رضایی به تجهیز کامل بیمارستان، درمانگاه ها و مطب های پزشکان برای ارائه خدمات به زائران در مکه اشاره کرد و گفت: فعالیت مرکز پزشکی همزمان با ورود زائران به مکه آغاز شد و در طول شبانه روز خدمات مورد نیاز زائران در درمانگاه ها و مطب پزشکان که برابر برنامه ریزی دربرخی از هتل ها هستند ارائه می شود.

رئیس عملیات حج ۱۴۰۲ با اشاره به شرایط سنی حجاج ایرانی در حج امسال گفت: متاسفانه تا امروز(۲۱ خرداد) چهار نفر از زائران ایرانی که سابقه بیماری تنفسی و قلبی داشتند در مکه و مدینه فوت کردند که با هماهنگی لازم با خانواده و بازماندگان آنها پیکرشان یا به ایران منتقل می شود یا با طی مراحل قانونی و رعایت اصول شرعی در عربستان دفن می شوند.

طبق این گزارش تا روز یکشنبه سه زائر در مکه مکرمه و یک زائر در مدینه منوره جان به جان آفرین تسلیم کردند. خانم رباب فلاح تفتی ۷۲ ساله از کاروان ۳۴۰۲۱ استان یزد، صادق بیگی ۶۹ ساله از کاروان ۴۱۷۴۶ کرج، ربابه جباریها ۷۲ ساله از کاروان ۳۷۰۱۳ قزوین سه زائری هستند که در مکه مکرمه به دلیل ایست قلبی به دیار باقی شتافتند.

بر پایه این گزارش، با توجه به شدت گرمای هوا و سن زائران حج ۱۴۰۲ وضعیت سلامتی حجاج قابل قبول تر ازحج های گذشته عنوان شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->