۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

از همه جا سلام به رضا (ع)

  • کد خبر: ۱۶۸۸۳۳
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
از همه جا سلام به رضا (ع)
هروقت بروی زیارت، در‌های حرم باز است و میزبان زائران. همیشه آغوش پرمهرش گشوده است تا بروی یک گوشه دنج پیدا کنی، بنشینی رو به گنبد و بارگاه و با آقا درددل کنی.

از بچگی هرازگاهی عبارت «روز زیارتی امام رضا (ع)»را می‌شنیدم؛ پدر بزرگ بیشتر درباره این روز صحبت می‌کرد.

روزی که برای زیارت تأکید شده بود و عاشقان حتما آن روز را برای پابوسی آقا امام رضا (ع) انتخاب می‌کردند؛ «روز زیارتی مخصوص». هرچند که امام رئوف آن قدر مهربان و عزیز است که هر فرصتی برای زیارتش غنیمت است.

هروقت بروی زیارت، در‌های حرم باز است و میزبان زائران. همیشه آغوش پرمهرش گشوده است تا بروی یک گوشه دنج پیدا کنی، بنشینی رو به گنبد و بارگاه و با آقا درددل کنی. از هر دری سخن بگویی، از زندگی، رنج هایش، از گرهی که در کاری افتاده و از او بخواهی دستگیری ات کند.

به قول مرحوم قیصر امین پور:

اینک‌ای خوب فصل غریبی سرآمد.
چون تمام غریبان تو را می‌شناسند

امروز یک روز زیارتی مخصوص است؛ از هرجا که هستیم، می‌شود بایستیم رو به حرم، دست به سینه به او سلام بدهیم؛ به خورشید درخشان خراسان، به سلطان ابی الحسن الرضا (ع).

عکس: سید محمدرضا هاشمی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->