قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

پویش «نذر خون» در مشهد آغاز شد

  • کد خبر: ۱۷۱۰۸۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
پویش «نذر خون» در مشهد آغاز شد
اداره‌کل انتقال‌ خون خراسان‌رضوی این پویش را با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش نیاز به خون و فراورده‌های آن در مشهد راه‎ انداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، از‌آنجا‌که نیاز به خون و فراورده‌های خونی یک نیاز همیشگی است، نمی‌توان زمان خاصی برای اهدای خون تعیین کرد، اما هر‌ساله با شروع فصل گرما، شاهد حضور زائران و مسافرانی در مشهد هستیم که ارائه خدمات درمانی به آن‌ها میزان مصرف خون و فراورده‌های آن را افزایش می‌دهد؛ در‌همین‌راستا در تابستان پیش‌رو، اداره‌کل انتقال‌خون خراسان‌رضوی با همکاری شهرداری منطقه ثامن «نذر خون در شهر امام مهربانی‌ها» را راه‌اندازی کرده است تا برابری دو کفه تولید و مصرف خون و فراورده‌های آن نامتعادل نشود.

مسئول اداره روابط‌عمومی انتقال‌خون استان خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا در‌این‌باره اظهار کرد: پس از ماه رمضان، عمل‌های جراحی افزایش یافت و از طرف دیگر روز‌های گرمی را تجربه کردیم که سبب مراجعه کمتر مردم به پایگاه‌ها و از سوی دیگر افزایش مصرف خون و فراورده‌های آن شد. به‌همین دلیل از جایگاه سبزرنگ که ذخیره خونی بین هشت تا دوازده روز بود به جایگاه پایین‌تر یعنی ذخیره آبی‌رنگ رسیدیم.

محمد شریف‌الحسینی خاطرنشان کرد: با‌وجود اطلاع‌رسانی، اهدای خون به میزان موردنظر نبود و زمانی که مصرف از تولید خون پیشی بگیرد، به‌ناچار باید از ذخایر خونی که برای حوادث غیرمترقبه در نظر گرفته شده است، استفاده کنیم. به‌همین‌دلیل ناچار شدیم که تیم‌های سیار برون‌شهرستانی را به نقاطی مانند فریمان، سرخس و... بفرستیم که این امر موجب شد تا‌حدودی کمبود ذخایر خونی استان جبران شود.

او با دعوت از مردم برای اهدای خون در همه گروه‌های خونی به‌ویژه گروه‌های خونی منفی در روز‌های تابستان، گفت: از مردم تقاضا داریم که بیماران را فراموش نکنند و بدانند که هر لحظه ممکن است که جای دهنده و گیرنده خون تغییر کند و خودمان نیز نیازمند فراورده‌های خونی باشیم.

شریف‌الحسینی با بیان اینکه «نذر خون» برای استفاده از ظرفیت حضور زائران در مشهد نیز در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: خراسان‌رضوی، دومین مصرف‌کننده خون و فراورده‌های خونی در کشور و سومین تولیدکننده خون و فراورده‌های آن است؛ بنابراین از شهروندان و زائران می‌خواهیم اهدای خون مداوم و هدف‌مند داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->