ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

مرگ عامل جنایت هولناک خانوادگی پس از درگیری با پلیس

  • کد خبر: ۱۷۳۲۰۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
مرگ عامل جنایت هولناک خانوادگی پس از درگیری با پلیس
عامل قتل عام خانوادگی که ۹ ماه فراری بود عاقبت در درگیری با پلیس کشته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از آخرین روز تابستان سال گذشته و با گزارش قتل عام اعضای یک خانواده در شهرستان فردیس استان البرز آغاز شد. ماموران پس از حضور در محل قتل، متوجه شدند مرد میانسال همراه همسر، دختر و نوه ۱۱ ساله‌اش هدف گلوله قرار گرفته‌اند. مرد میانسال و نوه‌اش بر اثر شدت جراحات در صجنه تیراندازی جان باخته بودند، اما همسر و دخترش هنوز زنده بودند که سریع به بیمارستان انتقال یافتند. اما زن جوان در مسیر بیمارستان بر اثر شدت جراحات جان باخت تا تعداد قربانیان این جنایت به سه نفر برسد. مادر خانواده هم با تشخیص پزشکان، مرگ مغزی شده بود که با رضایت خانواده‌اش، اعضای بدن او به بیماران اهدا شد تا ناجی بیماران نیازمند اهدای عضو باشد.

عامل این جنایت هولناک، داماد سابق خانواده بود که خیلی زود شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفت. آن‌طور که یکی از پسران خانواده روایت کرده، داماد سابق خانواده قبل از اجرای نقشه‌اش با تهدید سلاح یک خودروی ال‌۹۰ را سرقت کرده و با آن مقابل خانه پدرزن سابقش آمده بود. او مدتی مقابل این خانه کشیک داده بود تا در فرصتی مناسب، نقشه قتل را اجرا کند. صبح پس از رفتن یکی از پسران به پادگان، با اسلحه از ماشین پیاده شد و به سمت پدرزن سابقش رفت. مرد میانسال با خرید نان قصد ورود به خانه را داشت که با داماد سابقش رو‌به‌رو شد. مرد مسلح بدون این‌که حرفی بزند، اسلحه را به سمت سر پدرزن سابقش گرفت و به او شلیک کرد. گلوله به سر مرد میانسال اصابت کرد و غرق در خون مقابل در ورودی خانه نقش بر زمین شد. قاتل وارد خانه شد و پس از رو‌به‌رو شدن با مادرزن سابقش، به سر او هم شلیک کرد. آمنه، دختر خانواده سومین عضو این خانواده بود که قربانی شلیک‌های همسر سابقش شد. مرد مسلح با دیدن همسر سابقش تصمیم به زجرکش کردن او گرفت. ابتدا تیری به پای همسر سابق خود شلیک کرد و بعد دست او را هدف گلوله قرار داد. در آخر هم اسلحه را زیر چانه‌اش گذاشت و شلیک کرد. قاتل سپس سراغ دخترش رفت و دست او را گرفت تا از خانه بیرون ببرد که متوجه شد هنوز مادرزنش زنده است. به همین علت با چکشی که برای بازکردن در با خود آورده بود به سرش زن میانسال ضربه زد. رویان ۱۱ساله که از دیدن صحنه تیراندازی به پدر و مادربزرگ و مادرش وحشت زده بود، قصد داشت از دست پدرش فرار کند که مرد بی‌رحم از پشت سر به او شلیک کرد و دخترش را در میان کوچه به قتل رساند.

قاتل پس از این جنایت به محل نامعلومی گریخت و تلاش‌های کارآگاهان پلیس آگاهی فردیس برای دستگیری‌اش بی‌نتیجه مانده بود. با گذشت هشت ماه از این جنایت، پرونده در اختیار کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی البرز قرار گرفت. کارآگاهان این اداره با ۴۰ روز جست‌وجوی شبانه‌روزی توانستند مخفیگاه قاتل فراری را در بخش گهواره شهرستان دالاهوی استان کرمانشاه به‌دست بیاورند. با توجه به احتمال تغییر دوباره مخفیگاه قاتل و حساسیت ماجرا، تیمی به سرپرستی سرهنگ مهدی حاج‌حمدی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی البرز راهی این شهرستان شدند.

صبح روز جمعه با اطمینان از حضور متهم تحت تعقیب در محل کارش ماموران وارد عمل شدند. مرد مسلح با مشاهده ماموران پلیس برای فرار اقدام به تیراندازی کرد که هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد.

سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز در این‌باره گفت: مأموران پلیس آگاهی البرز پس از هماهنگی با مقام قضایی و با همکاری پلیس آگاهی استان کرمانشاه در‌صدد دستگیری متهم پرونده بودند که وی پس از اطلاع از حضور نیرو‌های پلیس، اقدام به تیراندازی به سمت مأموران کرد.

وی افزود: در ادامه مأموران پلیس به متهم مسلح هشدار دادند، ولی به‌دلیل مقاومت وی، با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح به سمت او تیراندازی کردند. در این درگیری مسلحانه قاتل فراری کشته شد و به هیچ‌کدام از نیرو‌های حافظ امنیت آسیبی نرسید.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->