برنامه‌های تلویزیون در سالگرد شهید جمهور برگزاری آیین قرآنی ابراهیم به‌مناسبت سالگرد شهادت شهید جمهور در مشهد سریال «سووشون» مجوز پخش ندارد یادی از ابراهیم شکورزاده بلوری، محقق و پژوهشگر فرهنگ عامه خراسان | راوی قصه‌های مردم حال‌وهوای بهاری این روزهای تئاتر مشهد | آینده روشن تئاتر مشهد در مسیر جوان‌گرایی جشن تولد ۵۷ سالگی رضا عطاران در کنار مشهدی‌ها روایت «حماسه و ادب» در مشهد | از رونمایی انیمیشن با موضوع شاهنامه تا پویش «بچه‌مرشد» معرفی نامزد‌های جایزه «ارغوان» + اسامی اعلام آمادگی صداوسیما برای تولید پایتخت ۸ تولید فیلم «رستم و سهراب» محمدحسین مهدویان متوقف شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ توقیف سریال سووشون قبل از توزیع در شبکه خانگی درگذشت رابرت بنتون، کارگردان «کرامر علیه کرامر» پست اینستاگرامی محسن یگانه برای تولد ۴۰ سالگی‌اش + عکس مریم شیرزاد فصل جدید مجموعه آن‌شرلی را دوبله می‌کند نخل طلای افتخاری جشنواره کن به رابرت دنیرو اهدا شد حرف‌های کارگردان سریال جنگل آسفالت درباره وضعیت این اثر آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته | آغاز اکران فیلم‌های تازه نفس از امروز (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات ثبت‌نام سفر عتبات در دهه اول محرم ۱۴۰۲ اعلام شد + هزینه سفر

  • کد خبر: ۱۷۳۵۰۹
  • ۱۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
جزئیات ثبت‌نام سفر عتبات در دهه اول محرم ۱۴۰۲ اعلام شد + هزینه سفر
ثبت‌نام سفر عتبات برای دهه اول محرم از امروز آغاز شد و متقاضیان سفر به عتبات می‌توانند برای تشرف به کربلا با کاروان‌های زیر نظر سازمان حج و زیارت برنامه‌ریزی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به مشکل تأمین پرواز، هنوز ظرفیت‌های سفر هوایی عتبات بازگشایی نشده است و همه اعزام‌ها در حال حاضر به صورت زمینی برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

برخی از مسئولان دفاتر زیارتی مجری اعزام می‌گویند: نبود بلیت پرواز عتبات با قیمت مناسب، موجب شده تا امکان ثبت‌نام سفر هوایی عتبات در دهه اول محرم مهیا نشود.

با این وجود، مسئولان همچنان در تلاش هستند تا با مذاکراتی که با شرکت‌های هواپیمایی دارند، بتوانند چند پرواز را چارتر کرده و سفر هوایی عتبات در دهه اول محرم را با قیمت مناسب عرضه کنند.

هزینه سفر زمینی عتبات در دور جدید از ۶ میلیون تومان تا هفت میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده است که البته ظرفیت کاروان‌های عتبات برای حضور در کربلا هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی محدود است.

سفر عتبات در ماه‌های اخیر با توجه به بسته حمایتی دولت از سفر‌های زیارتی، ثابت مانده بود، اما اکنون تا حدودی این هزینه دچار نوسان شده است و برخی از دفاتر زیارتی هزینه سفر زمینی عتبات را که در ماه جاری از حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود، ۲۰ درصد گران کرده و به حداقل ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسانده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->