معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل عجیب فوت جانباختگان مراسم تشییع شهید سردار سلیمانی و توضیح ثبت احوال+عکس

  • کد خبر: ۱۷۴۰۸
  • ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸
دلیل عجیب فوت جانباختگان مراسم تشییع شهید سردار سلیمانی و توضیح ثبت احوال+عکس
انتشار تصویری از گواهی فوت برخی جان‌باختگان آیین تشییع پیکر شهید سردار سلیمانی در کرمان و علت فوت درج‌شده در آنها، باعث تعجب افکار عمومی و واکنش منفی کاربران شبکه‌های اجتماعی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در عکس‌های منتشر شده علت فوت، مرگ بر اثر «واکنش‌های حیوانی و غیرعمدی انسانی» و در بخش توضیحات قرار گرفتن در زیر ازدحام جمعیت ذکر شده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی با اعلام نارضایتی نسبت به علت فوت درج شده در گواهی فوت جان‌باختگان، آن را توهین دانسته‌اند.

دلیل عجیب فوت جانباختگان مراسم تشییع شهید سلیمانی و توضیح ثبت احوال+عکس


البته بعضی از کاربران نیز اظهار داشتند، با اعتراض افراد و دستور رئیس دادگستری استان کرمان، علت فوت در گواهی‌ها بعدا تغییر کرده است. تاریخ ثبت گواهی‌های فوت ۲۶ دی ماه و ۱۰ روز پس از وقوع حادثه است.


برگه و گواهی مربوط به ما نیست


در واکنش به این موضوع، عباس آمیان مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمان به ایرناپلاس می‌گوید: ما از این موضوع اطلاعی نداریم. این برگه و گواهی مربوط به ما نیست. علت فوت‌ها مشخص است و این موضوعی که شما گفتید نیست.


وی ادامه می‌دهد: عده‌ای می‌خواستند آبروریزی کنند. ما اجساد را بررسی کردیم و علت مرگشان را هم دقیق و علمی و کارشناسی نوشتیم. این موضوع اصلا درست نیست. احتمالا یا خطای خیلی بدی است یا شیطنت است. این علت هرچه باشد غیرواقعی و غیرعلمی است.


خواسته‌اند بگویند فشار جمعیت بوده


در این میان عبدالصمد خرمشاهی، وکیل جنایی به ایرناپلاس می‌گوید: این موضوع برای من خیلی تعجب برانگیز بود. اولین بار بود می‌دیدم علت مرگ را واکنش‌های حیوانی نوشته‌اند. استنباط من این است که خواسته‌اند بگویند فشار جمعیت بوده و در هجوم مردم این اتفاق افتاده است.


اما معمولا علت فوت را در پزشکی قانونی اینگونه می‌نویسند: علت فوت فشار بر عناصر حیاتی گردن یا انسداد رگ‌های قلبی و ریوی یا برخورد جسم سخت با جمجمه یا حتی فشار بر اعضا و جوارح بدن یا صدماتی از این قبیل که به مواضع حساس مغز، قلب و ریه فشار می‌آید و باعث فوت شخص می‌شود.


این قتل غیرعمد است و قابل بررسی در محکمه قضایی


خرمشاهی توضیح می‌دهد: این علتی که مطرح شده تا الان نبوده و به نظر می‌رسد ناشی از مدیریت ضعیف بوده است. از منظر تحلیل و علم پزشکی و قوانین پزشکی یا قانون مجازات چنین موردی را نداریم. این تعبیر به نظر من درست نیست.


به گفته وی این علت مطرح شده، هم توهین به انسان است و هم نادیده گرفتن تحلیل‌های علم پزشکی. از طرف دیگر از منظر قانون جزایی باید به این موضوع هم رسیدگی شود که چه کسانی در وقوع این حادثه مقصر بودند. از آنجایی که این اتفاق قتل غیرعمد حساب می‌شود، در محکمه قضایی قابل بررسی است.

 

توضیح ثبت احوال در مورد علت عجیب فوت جانباختگان مراسم تشییع شهید سلیمانی


در همین حال ابوترابی درباره تصاویر منتشره درخصوص علت فوت جانباختگان مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی در کرمان توضیحاتی را به باشگاه خبرنگاران جوان داد.


سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در پی انتشار تصاویری از گواهی فوت جانباختگان در مراسم تشییع پیکر شهید سردار سلیمانی در کرمان که علت آن در گواهی فوت، مرگ در اثر واکنش‌های حیوانی و غیر عمدی انسانی درج شده بود؛ اظهار کرد: ۱۹ علت فوت جهانی داریم که حدود ۳۰۰ زیرشاخه دارد و برخی از این علت‌ها مغایر با فرهنگ ما هستند، به طور مثال ما می‌گوییم شهادت، اما در علل جهانی به عنوان خشونت‌های عوامل انسانی و حیوانی ذکر می‌شود.


او افزود: تمامی گواهی‌های فوت شهدای کرمان همان روز اصلاح و دستور بازیابی مجدد آن‌ها صادر شد.

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه از تمامی خانواده‌های جانباختگان کرمان دلجویی شد، گفت: اکنون گواهی فوت تمام جانباختگان کرمان اصلاح و علت فوت، ازدحام جمعیت و واکنش غیر عمد انسانی ذکر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->