ماجرای مفقود شدن زن جوان در بلوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم (عج) لحظه به لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت به کارت جزئیات از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان
سرخط خبرها

آغاز ثبت نام مدارس نمونه‌دولتی از دوشنبه، ۲۳ مرداد ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۷۸۵۹۱
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
آغاز ثبت نام مدارس نمونه‌دولتی از دوشنبه، ۲۳ مرداد ۱۴۰۲
پذیرفته‌شدگان آزمون پایه دهم مدارس نمونه دولتی از دوشنبه (۲۳ مرداد ماه) به مدت ۱۰ روز برای ثبت نام در این مدارس فرصت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، آزمون پایه دهم مدارس نمونه دولتی روز نهم تیرماه سال جاری با شرکت ۲۶۹ هزار و ۴۹۲ دانش‌آموز برخلاف سال‌های گذشته به صورت متمرکز توسط وزارت آموزش و پرورش طراحی و در سطح کشور برگزار شد.

در همین راستا ۱۰۰ سوال از کتب پایه نهم دوره اول متوسطه طرحی شده بود و دانش آموزان ۱۲۰ دقیقه فرصت پاسخگویی داشتند.

نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی صبح امروز اعلام شد و دانش آموزان می‌توانند با ورود به پنجره واحد خدمات آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir و انتخاب نقش "دانش آموز" و وارد کردن مشخصات هویتی نظیر کدملی، از نتایج مطلع شوند.

پذیرفته شدگان باید از روز دوشنبه ۲۳ مرداد تا روز چهارشنبه اول شهریور ماه به مدرسه محل قبولی خود مراجعه و ثبت نام کنند.

عدم مراجعه در بازه زمانی اعلام شده به منزله انصراف از ثبت نام است و برابر با ضوابط نسبت به ثبت نام دانش آموزان جایگزین اقدام می‌شود.

چطور به نتایج، اعتراض کنیم؟

همچنین امکان اعتراض نسبت به نتایج این آزمون وجود دارد و دانش آموزان می‌توانند از امروز تا دوشنبه ۲۳ مردادماه پس از مشاهده نتایج آزمون از طریق پنجره واحد خدمات آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir درخواست تجدید نظر خود نسبت به نتایج این آزمون را با انتخاب نوع درخواست تجدید نظر، ثبت کنند.

می‌توان گفت در این آزمون حدودا ۷۰ هزار نفر یعنی بیش از ۶۳ هزار دانش آموز در مقطع پایه دهم نظری و افزون بر ۶۵۰۰ نفر در مقطع پایه دهم هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای پذیرفته شدند که ۱۵ درصد از پذیرفته‌شدگان از دانش‌آموزان روستایی بودند.

به گفته عباس سلطانیان مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، تنها ۲۶ درصد از شرکت کنندگان آزمون پایه دهم مدارس نمونه دولتی قبول شده‌اند.

وی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت: آزمون ورودی مدارس دوره دوم آموزش متوسطه نمونه دولتی برای جذب دانش آموزان پایه دهم برای ورود به ۷۴۶ دبیرستان و ۷۴ هنرستان نمونه دولتی برگزار شد. ۲۶ درصد از شرکت کنندگان در این آزمون قبول شدند و ۱۵ درصد از کل پدیرفته‌شدگان، دانش آموزان روستایی هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->