مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

چرا پروازهای عراقی ارزان‌تر از پروازهای ایرانی است؟

  • کد خبر: ۱۷۸۶۵۲
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
چرا پروازهای عراقی ارزان‌تر از پروازهای ایرانی است؟
طبق صحبت‌های سخنگوی سازمان هواپیمایی، معافیت شرکت هواپیمایی عراقی از پرداخت هزینه‌های فرودگاهی یکی از دلایل اصلی ارزان بودن پروازهای اربعین العراقیه است.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان هواپیمایی به رسم سال‌های گذشته برای بازه زمانی اربعین امسال که از ۲۷ مرداد تا ۲۰ شهریور در نظر گرفته شده است، نرخ مسیر‌های هوایی تهران به فرودگاه‌های عراق در نجف و بغداد را به صورت رفت و برگشت از تهران هشت میلیون تومان اعلام کرده است.

نرخ مصوب اعلام شده در واقع جمعی از هزینه‌های هلدینگ و نشست و برخاست هواپیما در فرودگاه‌های عراق همراه با هزینه هر ساعت صندلی پرواز برای ایرلاین داخلی است. این رقم سال گذشته ۶ میلیون تومان بود که در پی افزایش نرخ ارز و افزایش هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی و همچنین افزایش قیمت‌ها در فرودگاه‌های عراق، امسال به هشت میلیون تومان افزایش یافته است.

با این حال پیام‌های مردمی به خبرگزاری ایرنا حاکی از آن است که هواپیمایی العراقیه که صاحب هواپیما‌های مدرن و به روز است، قیمت پرواز‌های رفت‌و برگشت اربعین را از تهران ۶ میلیون تومان، معادل ۱۴۵ دلار تعیین کرده است و این رقم با ایرلاین‌های ایرانی معادل ۱۶۰ دلار است.

در همین زمینه، «جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی امروز (جمعه)  توضیح داد: مهمترین دلیل تفاوت قیمت، تفاوت در پرداخت هزینه‌های فرودگاهی است. شرکت هواپیمایی العراقیه از پرداخت هزینه‌های فرودگاهی معاف است و بنابراین هر ساعت صندلی پرواز این ایرلاین با هزینه کمتری تمام می‌شود. در مقابل، ایرلاین‌های ایرانی از هر بلیت چهار تا ۴.۵ میلیون تومان برای خدمات فرودگاهی عراق به ویژه فرودگاه گران نجف پرداخت می‌کنند. حتی نرخ ویلچر فرودگاهی که در اغلب کشور‌ها رایگان است، در فرودگاه نجف جداگانه حساب می‌شود.

وی، به دومین دلیل ارزانی پرواز‌های العراقیه نسبت به پرواز‌های ایرانی در مسیر‌های منتهی به عراق اشاره کرد و گفت: مشکل بعدی عدم تعهدات العراقیه پس از فروش بلیت است. در واقع بلیت‌های العراقیه در سال‌های گذشته از سوی آژانسی به فروش رفته که به قول و تعهدات خود عمل نکرده است.

به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی، در سال‌های گذشته مسافر نجف این شرکت هواپیمایی به فرودگاه امام آمده، اما پروازی انجام نشده است.

یازرلو، با اشاره به فروش جعلی بلیت‌های العراقیه با نرخ کمتر گفت: درباره فروش تور‌های جعلی به اسم هواپیمایی العراقیه هشدار می‌دهیم و مسافران را نسبت به قیمت‌های کم در ایام اربعین هوشیار می‌کنیم تا مبادا بلیت را از جایی بخرند که پروازی وجود ندارد.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->