تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت
سرخط خبرها

کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۸۱۳۶۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد
به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در آستانه فرا رسیدن ایام اربعین حسینی کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» به زبانی ساده و صمیمی و با ترکیب استدلال و احساس و بهره گیری از روایات و مشاهدات میدانی، به ابعاد مختلف پدیده پیاده روی اربعین پرداخته است.

در این اثر مولف پس از طرح چند پرسش درباره چرایی زیارت امام حسین (ع) از سوی شیعیان و چرایی دست برنداشتن شیعیان از زیارت امام حسین (ع) و... خواننده را با قرارگیری در جبهه حق فرا می‌خواند و پس از آنکه از ثواب زیارت در شرایط دشوار سخن می‌گوید و امام حسین (ع) را معجزه خدا می‌داند به فلسفه پیاده روی اربعین می‌پردزاد و از پیام این آیین بی مانند پرده بر می‌دارد و در پایان نیز ۴۰ فضیلت برای پیاده روی اربعین بر می‌شمارد.

در بخش مقدمه این کتاب آمده است: زیارت اربعین زیارتی جامع و کامل است که زائر آن نسبت به قبل احساس متفاوتی پیدا می‌کند و چنان که احساس سبکبالی نیز به او دست می‌دهد، زیرا گناهان او بخشیده می‌شود در این زیارت مردم از بی‌مبالاتی به مسئولیت‌پذیری روی می‌آورند و همگان پاداش پروردگاری را می‌جویند که رسولان را گسیل داشت و برای آنان اوصیایی تعیین کرد که این رسولان حضرت محمد (ص) بود.

در واقع این کتاب به ابعاد زیارت اربعین و احادیث و روایاتی می‌پردازد که از پاداش زیارت امام حسین (ع) و پیاده‌روی به سوی قبر شریف آن حضرت سخن می‌گویند.
چرا از زیارت دست بر نمی‌دارید؟ آیا ممکن است در رتبه پیامبر (ص) باشیم؟ در جبهه حق باشید، ثواب زیارت دشوار، حسین معجزه خدا، فلسفه پیاده روی اربعین، چهل فضیلت زیارت اربعین، پیام زیارت اربعین، برترین حاجات که باید در زیارت درخواست کنیم و... برخی از مباحث این کتاب است.

کتاب «پیاده روی و زیارت اربعین» به قلم سید هادی مدرسی تالیف شده و دکتر محمد تقدمی صابری کار ترجمه آن را بر عهده داشته است. این اثر در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و در قطع جیبی منتشر شده و در اختیار علاقمندان به مطالعه قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->