اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند
سرخط خبرها

کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۸۱۳۶۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد
به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در آستانه فرا رسیدن ایام اربعین حسینی کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» به زبانی ساده و صمیمی و با ترکیب استدلال و احساس و بهره گیری از روایات و مشاهدات میدانی، به ابعاد مختلف پدیده پیاده روی اربعین پرداخته است.

در این اثر مولف پس از طرح چند پرسش درباره چرایی زیارت امام حسین (ع) از سوی شیعیان و چرایی دست برنداشتن شیعیان از زیارت امام حسین (ع) و... خواننده را با قرارگیری در جبهه حق فرا می‌خواند و پس از آنکه از ثواب زیارت در شرایط دشوار سخن می‌گوید و امام حسین (ع) را معجزه خدا می‌داند به فلسفه پیاده روی اربعین می‌پردزاد و از پیام این آیین بی مانند پرده بر می‌دارد و در پایان نیز ۴۰ فضیلت برای پیاده روی اربعین بر می‌شمارد.

در بخش مقدمه این کتاب آمده است: زیارت اربعین زیارتی جامع و کامل است که زائر آن نسبت به قبل احساس متفاوتی پیدا می‌کند و چنان که احساس سبکبالی نیز به او دست می‌دهد، زیرا گناهان او بخشیده می‌شود در این زیارت مردم از بی‌مبالاتی به مسئولیت‌پذیری روی می‌آورند و همگان پاداش پروردگاری را می‌جویند که رسولان را گسیل داشت و برای آنان اوصیایی تعیین کرد که این رسولان حضرت محمد (ص) بود.

در واقع این کتاب به ابعاد زیارت اربعین و احادیث و روایاتی می‌پردازد که از پاداش زیارت امام حسین (ع) و پیاده‌روی به سوی قبر شریف آن حضرت سخن می‌گویند.
چرا از زیارت دست بر نمی‌دارید؟ آیا ممکن است در رتبه پیامبر (ص) باشیم؟ در جبهه حق باشید، ثواب زیارت دشوار، حسین معجزه خدا، فلسفه پیاده روی اربعین، چهل فضیلت زیارت اربعین، پیام زیارت اربعین، برترین حاجات که باید در زیارت درخواست کنیم و... برخی از مباحث این کتاب است.

کتاب «پیاده روی و زیارت اربعین» به قلم سید هادی مدرسی تالیف شده و دکتر محمد تقدمی صابری کار ترجمه آن را بر عهده داشته است. این اثر در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و در قطع جیبی منتشر شده و در اختیار علاقمندان به مطالعه قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->