توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد
سرخط خبرها

کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد

  • کد خبر: ۱۸۱۳۶۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد
به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در آستانه فرا رسیدن ایام اربعین حسینی کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» منتشر شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «پیاده‌روی و زیارت اربعین» به زبانی ساده و صمیمی و با ترکیب استدلال و احساس و بهره گیری از روایات و مشاهدات میدانی، به ابعاد مختلف پدیده پیاده روی اربعین پرداخته است.

در این اثر مولف پس از طرح چند پرسش درباره چرایی زیارت امام حسین (ع) از سوی شیعیان و چرایی دست برنداشتن شیعیان از زیارت امام حسین (ع) و... خواننده را با قرارگیری در جبهه حق فرا می‌خواند و پس از آنکه از ثواب زیارت در شرایط دشوار سخن می‌گوید و امام حسین (ع) را معجزه خدا می‌داند به فلسفه پیاده روی اربعین می‌پردزاد و از پیام این آیین بی مانند پرده بر می‌دارد و در پایان نیز ۴۰ فضیلت برای پیاده روی اربعین بر می‌شمارد.

در بخش مقدمه این کتاب آمده است: زیارت اربعین زیارتی جامع و کامل است که زائر آن نسبت به قبل احساس متفاوتی پیدا می‌کند و چنان که احساس سبکبالی نیز به او دست می‌دهد، زیرا گناهان او بخشیده می‌شود در این زیارت مردم از بی‌مبالاتی به مسئولیت‌پذیری روی می‌آورند و همگان پاداش پروردگاری را می‌جویند که رسولان را گسیل داشت و برای آنان اوصیایی تعیین کرد که این رسولان حضرت محمد (ص) بود.

در واقع این کتاب به ابعاد زیارت اربعین و احادیث و روایاتی می‌پردازد که از پاداش زیارت امام حسین (ع) و پیاده‌روی به سوی قبر شریف آن حضرت سخن می‌گویند.
چرا از زیارت دست بر نمی‌دارید؟ آیا ممکن است در رتبه پیامبر (ص) باشیم؟ در جبهه حق باشید، ثواب زیارت دشوار، حسین معجزه خدا، فلسفه پیاده روی اربعین، چهل فضیلت زیارت اربعین، پیام زیارت اربعین، برترین حاجات که باید در زیارت درخواست کنیم و... برخی از مباحث این کتاب است.

کتاب «پیاده روی و زیارت اربعین» به قلم سید هادی مدرسی تالیف شده و دکتر محمد تقدمی صابری کار ترجمه آن را بر عهده داشته است. این اثر در شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و در قطع جیبی منتشر شده و در اختیار علاقمندان به مطالعه قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->