نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خدمت رسانی ۳۶۰ موکب اوقاف و امور خیریه در ایام اربعین

  • کد خبر: ۱۸۲۵۳۲
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
خدمت رسانی ۳۶۰ موکب اوقاف و امور خیریه در ایام اربعین
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در ایام اربعین حسینی، بالغ بر ۷ هزار خادم افتخاری در ۳۶۰ موکب اوقاف و امور خیریه در داخل و خارج از کشور خدمت رسانی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین عادل  با بیان اینکه هر سال بر شکوه پیاده روی اربعین افزوده می‌شود و امسال شاهد افزایش تعداد زوار هستیم اظهار کرد: خدمت رسانی به زوار نیز نسبت به سال قبل نظم و برنامه ریزی بهتری داشته است و حجم فعالیت‌ها قابل توجه است.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در مجموعه اوقاف کشور نیز از خادمان امامزادگان، هیات امنای بقاع متبرکه، متولیان موقوفات و مبلغان همه به صورت داوطلبانه در ۳۶۰ موکب در مرزها، داخل کشور و در عراق در حال خدمت رسانی هستند.

حجت الاسلام عادل تصریح کرد: بالغ بر ۷ هزار خادم افتخاری در این موکب‌ها خدمت رسانی می‌کنند و یکی از موکب‌هایی که در جوار حرم امام‌حسین (ع) برپا شده، موکب امام رضا (ع) است که حال و هوای حرم مطهر امام رضا (ع) را دارد و خادمان این موکب همه از شهر مشهد برنامه ریزی و امکانات را فراهم و خدمت رسانی می‌کنند.



وی با بیان اینکه یکی از منظم‌ترین موکب‌هایی که دارای برنامه ریزی بسیار دقیق به لحاظ امکانات رفاهی و خدماتی است، موکب امام رضا (ع) می‌باشد، گفت: در این موکب فضای مناسب برای آسایش و استراحت فراهم شده است، وسایل سرمایشی، سرویس‌های بهداشتی و حمام و .. از جمله امکانات رفاهی آن می‌باشد و هر سال بر امکانات این موکب افزوده شده است.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به ساخت و خریداری ۸ کارخانه یخ برای زائران اربعین توسط مجموعه اوقاف، گفت: جرقه این اقدام در خراسان رضوی زده شد و این ایده در موکب‌های مختلف در حال اجرا است و با این اقدام بخش مهمی از مشکل تامین آب سرد زائران حل شد.

وی بیان کرد: موکب امام رضا (ع) در کربلا فعالیت‌های فرهنگی موثری تدارک دیده که از جمله آن حضور چهره‌های شاخص قرآنی، خطبا و ذاکرین اهل بیت (ع) می‌باشد که با برنامه ریزی حضور پیدا می‌کنند و خادمان موکب که عمدتا مبلغین هستند، کار‌های خدماتی و پذیرایی نیز انجام می‌دهند و یکی از امتیازات ویژه ارتباط عاطفی موثر مبلغین و مجموعه فرهنگی موکب با زائرین می‌باشد و با خاطره خوشی اینجا را ترک می‌کنند.

حجت الاسلام عادل  گفت: در بین جامعه جهانی موضوع اربعین شناخته شده و از ماه‌ها قبل برای اربعین برنامه ریزی می‌شود و این جریان منجر به ظهور خواهد شد، چون اسلام سیر آن از مبعث، غدیر و عاشورا شروع و با اربعین به ظهور منتهی خواهد شد و این حرکت عظیم جهانی نوید این را میدهد که ظهور تحقق پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->