سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

برگزاری اختتامیه سوگواره ملی عکس مسیرالرضا(ع) در مشهد مقدس

  • کد خبر: ۱۸۳۳۸۲
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
برگزاری اختتامیه سوگواره ملی عکس مسیرالرضا(ع) در مشهد مقدس
دبیر سوگواره ملی عکس مسیرالرضا(ع) از برگزاری آیین اختتامیه و اعلام نتایج نهایی سوگواره ملی عکس مسیرالرضا(ع) در ۲۰ شهریور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید بیات اظهار کرد: افتتاحیه نمایشگاه و رونمایی از کتاب آثار برگزیده هم‌زمان با اختتامیه این سوگواره برگزار خواهد شد. 

بیات تعداد آثار ارسالی به سوگواره عکس ملی مسیرالرضا(ع) را ۶۴۲اثر عنوان و تأکید کرد: به‌لطف خدا و استقبال بی‌نظیر عکاسان از پیاده‌روی دهه پایانی صفر، ۷۶عکاس آثار خود را به دبیرخانه سوگواره ارسال کردند و بنا بر نظر هیئت داوران بخش قابل توجهی از این آثار از کیفیت مطلوب برخوردار بودند. 

به گفته وی، از بررسی داوران در نهایت ۴۰ اثر از ۲۴ عکاس به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب شد که هم‌زمان با مراسم اختتامیه، در سالن موزه مؤسسه فرهنگی قدس نمایشگاهی از این آثار برپا می‌شود و عموم مردم می‌توانند به‌مدت یک هفته از این نمایشگاه بازدید کنند. 

بیات خاطرنشان کرد: سوگواره عکس مسیرالرضا(ع) با موضوع «زائران پیاده رضوی» به‌دنبال توجه ویژه به عکاسی زیارتی در حوزه مستند و همچنین برجسته‌سازی فرهنگ خاص زائر پیاده بود که البته این سال‌ها نیز مورد غفلت عکاسان نبوده است و ما در این سوگواره در نظر داشتیم توجه ویژه‌ای به تلاش عکاسان این حوزه داشته باشیم.

بنابراین خبر، اختتامیه این سوگواره ۲۰شهریور ساعت۱۷ در مؤسسه فرهنگی قدس به‌نشانی بلوار سجاد، بین سجاد۱ و۳ برگزار می‌شود.

عکاسان، برگزیدگان عکاسی این دوره، چهره‌ها و شخصیت‌‌های مرتبط با حوزه عکاسی مستند زیارت در این مراسم شرکت خواهند داشت و نفرات برتر در اختتامیه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->