شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

اهدای امانی ۷۰ هزارمترمربع فرش حرم رضوی به هیئت‌های مذهبی

  • کد خبر: ۱۸۳۳۷۳
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
اهدای امانی ۷۰ هزارمترمربع فرش حرم رضوی به هیئت‌های مذهبی
هم‌زمان با ایام پایانی صفر، بیش از ۷۰هزارمترمربع از فرش‌های حرم مطهر رضوی به صورت امانت در اختیار هیئت‌های مذهبی و محل‌های اسکان قرار داده می‌شود.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، اداره خدمات فرش حرم مطهر رضوی با توجه به تشرف پرشور زائران به مشهد در ایام پایانی صفر به منظور میزبانی شایسته از محبان حضرت رضا(ع) و حمایت از هیئت‌های مذهبی سطح شهر، تحویل فرش امانی به این هیئت‌ها را با اولویت اسکان زائران در دستورکار قرار داده است.

فرش‌آرایی بارگاه ملکوتی رضوی در دهه آخر صفر به ویژه در روز‌های رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) نیز به صورت حداکثری با توجه به نیاز زائران، برگزاری مراسم سوگواری این ایام، اقامه نماز‌های یومیه و امکان رفت و آمد هیئت‌های عزاداری در صحن‌های مرکزی و پیرامونی انجام می‌شود.

همچنین به همت اداره خدمات فرش حرم مطهر رضوی، فرش‌آرایی محل‌های برگزاری مراسم مذهبی این ایام از جمله مراسم شب شهادت امام هشتم(ع) و شام غریبان این امام همام به صورت ویژه انجام خواهد شد.

خدمات تنظیف و تعویض فرش‌ها در رواق‌ها نیز با توجه به نیاز به طور مستمر و منظم در دهه آخر صفر انجام می‌شود.

با توجه به پیش‌بینی حضور گسترده محبان خاندان عصمت و طهارت(ع) به حرم مطهر رضوی در دهه پایانی صفر، تقویت تعداد نیرو‌های اداره فرش حرم مطهر رضوی در این ایام در دستورکار قرار گرفت و به موجب فراخوان بیش از ۵۰۰نفر مشغول به کار شدند.

خادمیاران بخش نظارت بر خدمات فرش نیز با بازدید‌های مستمر بر چگونگی فرش‌آرایی این آستان ملکوتی نظارت دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->