زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

پیکر مسافر غرق شده مشهدی در خزر شهر کشف شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۴۱۴۶
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۰
پیکر مسافر غرق شده مشهدی در خزر شهر کشف شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۲)
پیکر مسافر مشهدی که ۲ روز قبل در آب‌های ساحلی بابلسر غرق شده بود در خزر شهر از آب بیرون کشیده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود متولی طاهر رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بابلسر گفت: مسافر مشهدی ۲ روز قبل در دریای طوفانی برای شنا به آب‌های ساحلی پارکینگ یک بابلسر رفته و متاسفانه جان خود را از دست داده بود.

او افزود: پیکر این غریق باتوجه به طوفانی بودن دریا بعد از ۲ روز در ساحل خزرشهر بابلسر کشف شد.

متولی طاهر با هشدار به مسافران برای خودداری از شنا در آب‌های طوفانی دریای خزر، ادامه داد: یک نوجوان اهل خوزستان نیز دیروز در آب‌های ساحلی بابلسر به دلیل ناآشنایی به فن شنا در دریا جان خود را از دست داد.

او گفت: بیشتر مسافران شمال، سواحل و دریای بابلسر را برای اقامت انتخاب می‌کنند به همین دلیل تلاش شده است با استقرار ناجیان غریق و امدادگران جمعیت هلال احمر نسبت به رفع خطر اقدام شود.

متولی طاهر با بیان اینکه بیش از ۱۶۰ نفر ناجی غریق در ۲۳ کیلومتر از ساحل بابلسر و بهنمیرمستقر هستند، افزود: ناجیان غریق از ابتدای خرداد تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر را از خظر غرق شدن در آب‌های ساحلی بابلسر نجات داده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->