سیدحسن نصرا... سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

تشییع نمادین پیکر مطهر امام رضا(ع) توسط زنان «نوغان» مشهد

  • کد خبر: ۱۸۴۳۹۵
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
تشییع نمادین پیکر مطهر امام رضا(ع) توسط زنان «نوغان» مشهد
زنان «محله نوغان» مشهد بر اساس یک سنت هزار و ۲۴۲ ساله، در روز شهادت امام رضا(ع)، در حرکتی نمادین، تابوتی را بر دوش نهاده و تا حرم مطهر رضوی تشییع کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این آیین سنتی بانوان محله نوغان مشهد روز شنبه در حالی که شاخه‌های گل در دست داشتند، پس از عزاداری در مسجد محله خود، حرکتشان را همزمان با دسته‌روی هیات‌های مذهبی در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر رضوی آغاز کرده و به تشییع نمادین پیکر مطهر امام هشتم (ع) پرداختند.

این بانوان عزادار بعد از ورود به حرم مطهر رضوی و عرض ارادت به ساحت مقدس امام رضا(ع) وارد رواق حضرت زهرا (س) شدند و به عزاداری و نوحه‌خوانی در سوگ امام هشتم پرداختند.

در زمان هجرت امام رضا (ع) به خراسان «نوغان» یکی از بلاد چهارگانه توس باستان در نزدیک منطقه «سناباد» مشهد بود که طی سالها با گسترش این کلانشهر، در آن ادغام شد و اینک در همان مکان خیابانی به نام نوغان در ضلع شمال شرقی محدوده حرم مطهر رضوی وجود دارد.

براساس مستندات تاریخی، زنان نوغان هزار و ۲۴۲ سال پیش نخستین عزاداران شهادت ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع) بودند که بر پیکر پاکش حاضر شده و بر سر و سینه زده و اشک ماتم ریختند.

پس از گذشت صدها سال اکنون نیز هر ساله همزمان با دهه آخر ماه صفر زنان ساکن محله نوغان مشهد مقدمات عزاداری پرشور برای امام هشتم (ع) را فراهم می‌کنند، دسته‌های سینه زنی تشکیل می‌دهند و در سالروز شهادت آن حضرت با تشییع نمادین پیکر ثامن الحجج(ع) در حرم قدسی امام رئوف حضور یافته و عزاداری می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->