آیت الله مروی: در کنار بهره‌برداری از فضای مجازی، روش‌های سنتی و ارتباطات مستقیم روحانیت با مردم نیز مورد توجه قرار گیرند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مساجد در تثبیت اقتدار فرهنگی شهر‌ها نقش مؤثری داشته‌اند بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه
سرخط خبرها

تابلوی نقطه‌نگاری «در پناه خورشید» مشهد ثبت ملی می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۴۴۱۴
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
تابلوی نقطه‌نگاری «در پناه خورشید» مشهد ثبت ملی می‌شود
مدیر هنری تابلوی نقطه نگاری «در پناه خورشید» گفت: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با کمیته رکورد ایران، تلاش می‌کنیم ثبت ملی تابلوی نقطه گذاری «درپناه خورشید» انجام شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

سیدمحمدحسین واعظ شهیدی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: همیشه در ایام دهه آخر صفر به دنبال راهکاری برای رسانه‌ای کردن حضور زائران و حال و هوای این دهه در مشهد مقدس بودیم که با همفکری همکاران و گروهی که داشتیم به طراحی تابلوی نقطه نگاری با عنوان «در پناه خورشید» رسیدیم.

واعظ شهیدی بیان کرد: نمونه این کار در حجم کمتری را برای اولین بار در تهران با ۳۰ هزار نقطه و تمثال شهید سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس اجرا کردیم. امسال با همکاری حوزه فرهنگی شهرداری مشهد و حمایتی که از طرح داشتند موفق شدیم تابلوی نقطه نگاری را به ۱۰ برابر طرح قبلی برسانیم و در نهایت تابلوی «در پناه خورشید» را با ۳۱۳ هزار نقطه و در ابعاد ۳ در ۷ مترمربع طراحی کنیم.

وی تاکید کرد: چنین طرح‌هایی نیاز به مشارکت بالای مردم و مراقبت‌های خاص از سازه دارد. تا کنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر در این طرح مشارکت داشتند و ۹۰ درصد کار انجام شده است و امروز طراحی این تابلو به پایان می‌رسد.


این هنرمند مشهدی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، عرصه میدان شهدا بهترین مکان برای اجرای این طرح بود. میزان ورود زائران به میدان، روند کار را سرعت بخشید و از طرفی، همکاری و همراهی زائران برای تکمیل این تابلوی مشارکتی بسیار جذاب و دیدنی بود و هر کدامشان با نیت و حال و هوای خاصی این نقاط را پر می‌کردند.

واعظ شهیدی با بیان این مطلب که تلاش می‌کند این اثر را به ثبت جهانی برساند گفت: طبق هماهنگی‌های لازم با کمیته رکورد ایران، از تمام مراحل کار فیلمبرداری می‌شود تا ثبت ملی تابلوی نقطه گذاری «درپناه خورشید» انجام شود و امیدوارم موفق به ثبت جهانی نیز شویم.

وی تصریح کرد: این برنامه با حمایت شهرداری مشهد پا گرفت و بنا به صحبت‌ها و پیشنهاداتی که در جلسات با همکاران فرهنگی شهرداری مشهد صورت گرفته سعی می‌کنیم سال بعد با کیفیت بهتر و بیشتری این کار را انجام دهیم. هم سازه قویتر باشد، هم کد ملی تمامی افرادی که در طرح شرکت می‌کنند ثبت شود تا بتوانیم آمار دقیقی از مشارکت زائران داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->