پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴ درک فلسفه حجاب، مسیر درونی‌سازی این فریضه را هموار می‌کند لبنانی‌های آرمیده در جوار امام رضا (ع) این رستخیز عام که نامش محرم است نگفته حل کرد مشکلم را رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده سردار شهید حسین سلامی دیدار کرد نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید میهن‌دوستی، دستور امیرالمؤمنین (ع) است چشمه رأفت، پناه آهوان | شیوه برخورد با حیوانات به سبک امام رضا(ع) اجرای طرح جامع آموزش قرآن به کودکان در مساجد شهر مشهد هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند فعلا کسی کاری نکند! | نگاهی به وضعیت اجرای طرح یکسان‌سازی گلزار شهدا در مشهد دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» سردار غلامحسین غیب‌پرور به شهادت رسید
سرخط خبرها

پویش مردمی "هر خانه یک زائرسرا" کشوری می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۸۶۳۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۹
پویش مردمی
پویش مردمی "هر خانه یک زائرسرا" در قالب زیارتی و سیاحتی در سطح کشور اجرایی خواهد شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم تجلیل از خادمین مردمی دهه آخر صفر که در قالب پویش "هر خانه یک زائرسرا" در موضوعات اسکان، تغذیه و حمل ونقل صلواتی زائرین با کانون خادمین امام رئوف (ع) همکاری کردند عصر امروز در فرهنگسرای غدیر مشهد برگزار شد.

مدیر کانون خادمین امام رئوف (ع) در این مراسم ضمن تقدیر از خادمان شرکت کننده در این کانون گفت: سال ۱۳۹۸ پس از پیاده روی اربعین با جمعی از دوستان این کانون و پویش مردمی "هر خانه یک زائرسرا" را با نیت رفاه حال زائران در دهه آخر صفر راه اندازی کردیم و در همان سال نخست ۲۵۰ منزل وارد پویش شدند.

جواد علما اظهار کرد: خوشبختانه سال پنجم پویش مردمی "هر خانه یک زائرسرا" را پشت سر می‌گذاریم. امسال نزدیک به ۱۸۰واحد مسکونی با ما همکاری داشتند و توانستیم به حدود ۳ هزار زائر اسکان بدهیم.

وی با اشاره به اینکه برخی افراد ارادت ویژه‌ای به امام رضا (ع) دارند و خانه‌های خود را در طول سال نیز وقف خدمت به زائر کرده اند، عنوان کرد: خدمات اسکان در کانون خادمین امام رئوف (ع) طی سال انجام می‌شود و صرفا مربوط به ایام دهه آخر صفر نیست. تا کنون بیش از ۱۳هزار زائر را از طریق کانون خادمین امام رئوف (ع) اسکان داده ایم.

علما با تاکید بر این موضوع که کانون خادمین امام رئوف (ع) بزرگترین مجموعه اسکان زائر و مردمی در استان را داراست و هیچ وابستگی به دولت ندارد بیان کرد: برای حل مشکل مردم راهی جز این نداریم که بخواهیم با مردم آن را انجام دهیم. برخی کار‌ها با مشارکت و حضور مردم صورت می‌گیرد که موفقیت آن ۵۰ درصد است، اما زیباترین و پویاترین شکل اجرای یک کار که موفقیت ۱۰۰درصدی داشته باشد انجام کار توسط مردم است که وسط میدان عملیات قرار دارند نه اینکه بخشی یا گوشه‌ای از آن باشند. تنها راه نجات ما از شرایط سخت اقتصادی همین روشت است چرا که احساس مسئولیت و تکلیف می‌کند.

مدیر کانون خادمین امام رئوف (ع) گفت: چشم انداز سه ساله‌ای در ادامه کار برای کانون تعریف شده است با این نگاه که بزرگترین پایگاه اسکان صلواتی منازل در کشور باشیم.

جواد علما در خصوص چشم انداز مذکور افزود: هدف از این چشم انداز ترویج فرهنگ خدمت به زائر است که در سه بخش هدف گزینی تعریف شده است. ابتدا هدف کوتاه مدت که بزرگترین اسکان صلواتی منازل برای زائر در مشهد بوده است و به آن رسیدیم. هدف میان مدت کانون فعال شدن شعب در شهر‌های زیارتی شیراز، قم و شهر ری است که امروز از شعبه قم رونمایی می‌شود و هدف بلند مدت فراهم کردن اسکان صلواتی در شهر‌های کربلا و نجف است.

علما گفت: جامعه هدف ما عموم مردم هستند، اما به طور ویژه زیارت اولی ها، فعالان فرهنگی و خانواده‌های پر جمعیت هستند که تا کنون به زیارت مشرف نشده اند.

وی از طرح دیگری جهت خدمت به زائران رونمایی کرد و توضیح داد: علاوه بر بخش زیارتی، اسکان در شهر‌های سیاحتی را نیز در برنامه قرار داده ایم از جمله بندرعباس، اصفهان و یکی از شهر‌های شمال در حال حاضر در این طرح ثبت نام کرده و خانه خود را در اختیار پویش گذاشته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->