رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

بهادری جهرمی: جنایات رژیم صهیونیستی علیه بشریت باورنکردنی است

  • کد خبر: ۱۸۹۵۲۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
بهادری جهرمی: جنایات رژیم صهیونیستی علیه بشریت باورنکردنی است
سخنگوی دولت گفت: در وحشی‌ترین ادوار تاریخ هم برخی خطوط قرمز در جنگ‌ها رعایت می‌شد و این جنایت علیه بشریت باورکردنی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، در جمع خبرنگاران با اشاره به جنایات بی‌بدیل و دردناک رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، تصریح کرد: این ماشین جنگی تا بن دندان مسلح کشتار بی‌رحمانه را وارد روز یازدهم کرد و حمله به مناطق غیرنظامی و به کودکان و زنان و عموم مردم همچنان ادامه دارد و متاسفانه نهاد‌های متولی مدعی دفاع از صلح و حقوق انسانیت، تماشاچی این حجم از درنده‌خویی و وحشی‌گری این پادگان نظامی شده‌اند و این حجم از کشتار خبرنگاران، زنان، کودکان، نیرو‌های امدادی و حمله به مدرسه و کلیسا را شاهد هستند.

وی افزود: اگر این‌ها مصداق جنایت نیست، جنایت چه چیزی است؟ دیوان بین‌المللی کیفری کجاست و چرا ۹ سال به پرونده ملت مظلوم فلسطین علیه رژیم اسرائیل برای تجاوز قبلی رسیدگی نکرده و این‌ها موجب تشدید وحشی‌گری این رژیم منحوس شده است.

سخنگوی دولت بیان کرد: این سلاح‌های کشتارجمعی و وحشیانه چگونه در اختیار اسرائیل قرار می‌گیرد؟ ایلات متحده پاسخ بدهد.

بهادری‌جهرمی گفت: در وحشی‌ترین ادوار تاریخ هم برخی خطوط قرمز در جنگ‌ها رعایت می‌شد و این جنایت علیه بشریت باورکردنی نیست. تاریخ چگونه درباره کسانی که این ایام را دیدند و سکوت کرده و ندای مظلوم را نشنیدند، قضاوت خواهد کرد.

وی عنوان کرد: انسان از دیدن این صحنه‌ها شوکه می‌شود و این‌ها بنیان‌های نظام حقوقی جهانی را از بین می‌برد و ریشه این ساختار‌ها را می‌زند.

سخنگوی دولت اظهار داشت: آمریکا، انگلستان و سایر شرکای رژیم صهیونیستی شریک این جرم هستند و آه مظلوم گریبان آن‌ها را خواهد گرفت. اگر امروز زمان اتحاد جامعه جهانی برای از بین بردن این ماشین جنگی نرسیده، چه زمانی خواهد رسید؟

بهادری‌جهرمی خاطر نشان کرد: امروز اجلاس شورای اجرایی سازمان همکاری اسلامی است و خود این سازمان هم باید تشکیل جلسه دهد و به این مسائل ورود کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->