گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

خاندوزی: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۹۶۲۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱
خاندوزی: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند
وزیر اقتصاد کشورمان با حضور در کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در ابوظبی، بر توجه ایران به سرمایه‌گذاری در توسعه پایدار با توجه به ملاحظات محیط زیستی و تغییرات آب و هوایی تاکید کرد و گفت: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی در سفری یک روزه به کشور امارات در نشست وزرای اقتصادی هشتمین کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در ابوظبی حضور پیدا کرد.

این مجمع امسال بر «سرمایه گذاری در توسعه پایدار» متمرکز است و موضوعاتی از جمله امنیت غذایی، انرژی پایدار، زیرساخت‌های بهداشتی و چالش‌ها و راه حل‌های زنجیره‌های تامین جهانی را دنبال می‌کند.

وزیر اقتصاد کشورمان امروز (چهارشنبه) در نشست وزرای اقتصاد، سرمایه گذاری و صنعت کشور و قاره‌های مختلف، تاکید کرد: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند و توجه جدی به موضوعات مورد تاکید این مجمع دارد.

وی افزود: با توجه به فشار‌ها و تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه کشورمان اعمال می‌شود، اجرای تعهداتی که در حوزه تغییرات آب و هوایی و حوزه‌های مختلف دیگر برای کشور‌های مختلف تعیین می‌شود، درباره ایران با وجود فشار تحریم‌ها دشوار است و کشور‌هایی که تحریم اعمال می‌کنند، باید در این حوزه بدانند این تحریم‌های ظالمانه سبب کاهش نقش جدی کشور‌ها می‌شود.

وزیر اقتصاد گفت: در برنامه هفتم و برنامه‌های دیگر تقنینی و اجرایی همچنان تاکید بر حفظ محیط زیست و توجه ویژه به تغییرات آب و هوایی و سرمایه‌گذاری با انرژی‌های پاک داریم و در آن حوزه تلاش جدی خود را انجام می‌دهیم.

بر اساس این گزارش، هشتمین کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) امروز در ابوظبی با شرکت بیش از ۷۰۰۰ سهامدار سرمایه گذاری از ۱۶۰ کشور آغاز شد. این مجمع گروهی برجسته از رهبران، سران کشورها، تصمیم گیرندگان، رهبران تجاری، مدیران ارشد شرکت‌های چند ملیتی و نمایندگان جامعه جهانی از سراسر جهان را گرد هم می‌آورد.

از زمان آغاز به کار، آنکتاد به یک پلت فرم جهانی پیشرو تبدیل شده است که سهامداران کلیدی را برای شکل دادن به سیاست‌ها و استراتژی‌ها برای رسیدگی به چالش‌های سرمایه گذاری و توسعه در سراسر جهان گرد هم می‌آورد.

اجلاس یاد شده امسال بر «سرمایه گذاری در توسعه پایدار» متمرکز است و موضوعاتی از جمله امنیت غذایی، انرژی پایدار، زیرساخت‌های بهداشتی و چالش‌ها و راه حل‌های زنجیره‌های تامین جهانی را دنبال می‌کند.

علاوه بر محتوای فنی، این اجلاس حاوی جلسات و کنفرانس‌های اختصاصی، جلسات گفتگو و سمینارها، و مجموعه‌ای از کنفرانس‌های تخصصی با موضوعاتی مانند انرژی پایدار و توسعه کارآفرینی است.

ارائه ابتکارات استراتژیک متمرکز بر سیاست‌های تجاری و سرمایه گذاری، اقدامات آب و هوایی و ابزار‌های مالی نوآورانه با هدف قرار دادن دارایی‌های سوخت فسیلی در دستور کار نشست ابوظبی است.

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (UNCTAD: United Nations Conference on Trade and Development) که به اختصار آنکتاد نامیده می‌شود در سال ۱۹۶۴ میلادی با هدف یک‌پارچگی کشور‌های درحال توسعه با اقتصاد جهانی یک رکن فرعی UN است و برمبنای قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد بنا شده‌است.

وزیر اقتصاد کشورمان در حاشیه این اجلاس، دیداری دو جانبه با وزیر دارایی ازبکستان داشت که چند محور در حوزه کریدور، موضوعات مربوط به حمل و نقل هوایی و رفع مشکل شرکت‌هایی سرمایه گذار دو کشور در این دیدار مورد بحث و تبادل نظر قرار گفت. دعوت ویژه وزیر دارایی ازبکستان از وزیر اقتصاد ایران برای اجلاس آتی اکو نیز در این دیدار صورت گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->