نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول
سرخط خبرها

صادرات خودرو‌های ایرانی به روسیه و بلاروس

  • کد خبر: ۱۸۹۹۶۲
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷
صادرات خودرو‌های ایرانی به روسیه و بلاروس
معاون اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: شاهد آن هستند که وزارت امور خارجه تلاش می‌کند که زمینه برای صادرات به کشور‌های هدف انجام شود و از این رو مقدمات صادرات به روسیه و بلاروس برای صادرات خودرو انجام شده و قرارداد‌های خوبی منعقد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی صفری در مراسم گرامیداشت روز ملی صادرات با اشاره به اقدامات وزارت امور خارجه برای همسو کردن کشور‌ها برای برقراری دیپلماسی اقتصادی با کشورمان اظهار کرد: وزارت امور خارجه با دیپلماسی خاص کشور‌ها را با ایران در بخش اقتصاد همسو می‌کند به طور مثال آسیایی مرکزی علاقه‌ای برای کار با جمهوری اسلامی ایران نداشت، اما الان این ارتباط در حال حاضر برقرار است و سیاست کشور‌های همسایه، آمریکای لاتین و آفریقا و آسه آن با کشورمان را همسو کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سیاست ارزآوری برای کشور را در وزارت امور خارجه دنبال می‌کنیم، گفت: رهبری درباره توسعه تجارت و صادرات به ویژه صادرات از سوی شرکت‌های دانش بنیان تاکید داشتند و این موضوع را در وزارت امور خارجه در دستور کار قرار دادیم، اما ارزآوری فقط از محل صادرات نیست و از انتقال تکنولوژی و صدور خدمات فنی و مهندسی انجام می‌شود و در همین سه ماه گذشته پروژه‌ها خوبی در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی در کشور‌های همسایه و آفریقا جذب کرده‌ایم و وزارت خارجه در بخش‌های مختلف در کنار صادرکنندگان است.

معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه در بخش دانش بنیان‌ها تلاش کردیم تا صدور خدمات فنی و مهندسی افزایش پیدا کند، گفت: تنها در منطقه آمریکای لاتین در بخش صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های دانش‌بنیان بین ٣٠٠ تا ۴٠٠ میلیون دلار جذب کرده‌اند بنابراین کار صدور خدمات مهندسی از سنتی به دانش بنیان رسیده و یکی از محور‌های سفر‌های رییس جمهوری و سفر هیات‌های تجاری خارجی بحث صدور خدمات فنی و مهندسی بوده و اصل کار بر روی صدور خدمات فنی و مهندسی بوده است به طوریکه در یک کشور در بحث شبکه‌های انتقال گاز و مانیتور کردن آن شرکت دانش بنیان پروژه‌ای جذب کرده که فاز اول صد میلیون دلار و ارزش آن در فاز‌های بعدی ١.٢ میلیارد دلار است.

صفری با بیان اینکه ترانزیت بخش دیگری برای ارزآوری در کشور است، تاکید کرد: ترانزیت روشی برای ارزآوری و تسهیل صادرات است، اما باید تعرفه‌ها یکسان باشد. در گذشته ترکمنستان در هر کامیون برای هر کیلومتر ١.۵ دلار دریافت می‌کرد که این عدد برای تجار به صرفه نبوده، اما وزارت خارجه و وزارت راه تلاش کردند و در نهایت این عدد به صفر رسید.

وی با بیان اینکه زمینه برای عضویت در بریکس و شانگ‌های ایجاد کردیم، گفت: کشور ١٢ سال به دنبال این بود که عضو پیمان شانگ‌های شود، اما در دولت سیزدهم عضو آن شدیم و بزودی عضو بریکس خواهیم شد و تماس‌های رییس جمهوری با کشور‌ها بسیار موثر بود.

برای صادرات دارو به آفریقا باید ریجستری انجام دهیم

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به اثرگذاری عضویت در پیمان‌های شانگ‌های و بریکس تاکید کرد: حتی برای صادرات دارو به آفریقا باید ریجستری انجام دهیم و با بریکس که در چند ماه دیگر عضو آن می‌شویم با انعقاد تفاهمنامه برای مناطق آزاد آفریقا این موضوع حل می‌شود. همچنین بریکس بانکی دارد که سهامدار آن می‌شویم و با این اقدام، امکان استفاده از وام‌های این بانک وجود دارد که می‌توان از آن برای پروژه‌های داخلی و خارجی استفاده کنیم.

صفری تاکید کرد: اقداماتی برای رفع بدهی‌های بانکی توسعه اسلامی انجام داده‌ایم که با رفع بدهی‌ها امکان استفاده از تسهیلات این بانک را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: شاهد آن هستند که وزارت امور خارجه تلاش می‌کند که زمینه برای صادرات به کشور‌های هدف انجام شود و از این رو مقدمات صادرات به روسیه و بلاروس برای صادرات خودرو انجام شده و قرارداد‌های خوبی منعقد می‌شود همچنین برای قطعه سازان مقدمات صادرات به آفریقا، کشور‌های سی آی اس و آمریکای لاتین مقدماتی را ایجاد کرده‌ایم.

معاون اقتصادی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ٢٢ رایزن نداریم بلکه ١٣٠ تا نماینده وزارت امور خارجه برای انجام اقدامات متعددی اقتصادی و تجاری در کشور‌ها حضور دارند، اظهار داشت: ایجاد کمیسیون‌های مشترک در ارتقای شرایط صادراتی و تجاری بسیار اثرگذار است.

وی گفت: هر چند تحریم‌ها مانع هستند، اما در همین شرایط که می‌گفتند هیچ کاری نمی‌توان انجام داد، اما ۵۴ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشتیم.

معاون وزیر امور خارجه از توافق با روسیه برای استفاده از کارت‌های اعتباری و معامله با پول محلی خبر داد و گفت: در سفری به روسیه توافقی درباره استفاده از کارت‌های اعتباری و معامله با پول محلی داشتیم که این توافقات با کشور‌های سی آی اس و بانک ب ت ب در حال انجام است.

صفری تاکید کرد: بانک مرکزی با سوییفت خودش با ١٠ کشور از جمله روسیه سفید توانسته ارتباط مالی برقرار کند، اما اینکه در داخل کشور این ارتباط برقرار نمی‌شود به تفاوت‌های ارزی در داخل کشور برمی‌گردد که مسأله جدایی است که در حال رفع آن هستیم از جمله در موضوع خشکبار که پیمان ارزی دارد که در این باره به نتیجه مناسب رسیدیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->