پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افایش دما تا فردا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی حمله اسرائیل به کنار بیمارستان فارابی کرمانشاه سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موج انفجار‌ها چه عوارضی برای سلامت دارد؟ ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی به اندازه نیاز کشور تأمین شده است فعالیت مدارس مشهد و تبادکان امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) با ۵۰ درصد عوامل اجرایی انجام می‌شود  اسماعیل فکری، جاسوس موساد، به دار مجازات آویخته شد | ضربه مهم اطلاعاتی به شبکه جاسوسی صهیونیست‌ها در داخل تأمین اجتماعی به جای دو سال آخر، مزد و حق بیمه پرداختی ۵ سال آخر را ملاک مستمری قرار می‌دهد!   زلزله‌ای خفیف در قم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو تمامی پرواز‌های کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد امدادرسانی ۶۹۷ تیم تخصصی هلال احمر به مصدومان حملات وحشیانه اسرائیل جاده چالوس یکطرفه شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی لغو شد آیا امتحانات دانش آموزان در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ کودکان را نترسانید؛ ولی برای پذیرش شرایط جنگی خاص آموزش بدهید | آمادگی بدون نگرانی آزمون‌های آموزش‌وپرورش تا اطلاع ثانوی لغو شد آیا اسرائیل به مجلس شورای اسلامی و میدان بهارستان حمله کرده است؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی و سمپاد استان مازندران مشخص شد متهم در آخرین جلسه بازپرسی پرونده در روستای جغری مشهد: برای آشتی رفته بودیم! آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۲۰ فقره سرقت رمزگشایی شد| دستگیری داماد و پدرزن سارق در مشهد

  • کد خبر: ۱۹۳۳۷۸
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
۱۲۰ فقره سرقت رمزگشایی شد| دستگیری داماد و پدرزن سارق در مشهد
فرمانده انتظامی مشهد گفت: با تلاش کارآگاهان پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد ۱۲۰ فقره سرقت رمزگشایی و دو متهم این پرونده دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان اظهار داشت:اواخر تابستان سالجاری در پی ارجاع پرونده سرقت مغازه به پایگاه غرب پلیس آگاهی مشهد موضوع در دستور کار تیمی از ماموران زبده انتظامی قرار گرفت. در بررسی‌های میدانی کارآگاهان پلیس آگاهی در محل مشخص شد در ساعات اولیه بامداد سه سرنشین یک دستگاه پژو پارس پلاک با سر و صورت پوشیده پس از بازکردن قفل آویز یک قهوه فروشی تمامی وسایل باارزش داخل مغازه شامل ۳ دستگاه یخچال کوچک، ۲ دستگاه آسیاب صنعتی بزرگ، یک دستگاه آسیاب کوچک، یک دستگاه تراوز، یک دستگاه قهوه ساز بزرگ، ۳ دستگاه کولر گازی، یک دستگاه کولر آبی به ارزش تقریبی ۸ میلیارد ریال را به سرقت برده‌اند.

وی افزود: با توجه به حرفه‌ای بودن سرقت و نبود سرنخ تحقیقات برای کشف این پرونده به کندی پیش می‌رفت تا اینکه اطلاعاتی در خصوص فروش یک دستگاه قهوه ساز شبیه اموال مالباخته در یکی از سایت‌های واسطه‌گر خرید و فروش کالا بدست آمد. تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از شناسایی دستگاه قهوه ساز توسط مالباخته با شناسایی مخفیگاه متهمان با هماهنگی قضائی در اقدامی ضربتی وارد عمل شدند.

فرمانده انتظامی مشهد تصریح کرد: در این عملیات ضمن دستگیر ۲ نفر از اعضای این باند در بازرسی از مخفیگاه آنان علاوه بر کشف تعدادی از اموال مالباخته شامل یک دستگاه آسیاب صنعتی، یک دستگاه آسیاب کوچک، ترازو استیل، یک دستگاه قهوه ساز بزرگ، تعداد زیادی اموال مسروقه شامل ۶ دستگاه پخش خودرو، یک دستگاه دلر شارژی، یک دستگاه پرچ کن، یک دستگاه هوابرش، ۸ دستگاه پاور خودرو، ۲ عدد جعبه ابزار با آچار آلات، ۳ دستگاه گوشی، ۴۹ عدد بست باطری کشف و خودرو پژو پارس سارقان در داخل کوچه شناسایی و به پارکینگ منتقل شد.

سرهنگ نگهبان گفت: متهمان که با هم داماد و پدرخانم می‌باشند در چندین مرحله بازجوئی‌های علمی کارآگاهان پلیس آگاهی علاوه بر سرقت از قهوه فروشی با توجه به تصاویر بدست آمده از آن‌ها در سرقت‌های سریالی قطعات و محتویات داخل خودرو در محدوده غرب شهر مشهد به ۱۱۹ فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو با همدستی عضو دیگر این باند که برادرزاده سرکرده باند هست طی ۷ ماه گذشته در محدوده پارک ملت، میدان، استقلال، آزادشهر، بلوار سجاد، امامت، سید رضی، وکیل آباد و خیام اعتراف کردند.

وی عنوان کرد: در ادامه این عملیات با اطلاعات بدست آمده عضو دیگر این باند در یکی از شهر‌های همجوار مشهد دستگیر و قسمتی دیگر از اموال به سرقت رفته از مغازه قهوه فروشی که توسط این فرد به فردی مالخر فروخته شده بود شامل ۲ دستگاه یخچال کوچک، یک دستگاه اسپرسو ساز، یک دستگاه قهوه ساز بزرگ کشف شد. 

فرمانده انتظامی مشهد خاطرنشان کرد: در ادامه با هماهنگی مقام قضائی مالخر قطعات خودرو با یک قرار صوری در محدوده شهرک شهید رجائی دستگیر و در بازرسی از خودرو ۴۰۵ متهم و مخفیگاهش ۷ دستگاه باطری خودرو کشف و در تحقیقات تکمیلی به خرید ۴۰ دستگاه باطری خودرو از اعضای این باند به مبالغی بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ هزار تومان اعتراف کرد.

سرهنگ نگهبان اظهارکرد: در این رابطه تا کنون ۲۱ نفز از مالباخته‌ها شناسایی و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->