فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف
سرخط خبرها

ثبات به بازار کالا‌های اساسی مشهد رسید

  • کد خبر: ۱۹۳۷۲۰
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
ثبات به بازار کالا‌های اساسی مشهد رسید
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف خراسان رضوی از ثبات در بازار کالا‌های اساسی در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف خراسان رضوی از ثبات در بازار کالا‌های اساسی در مشهد خبر داد و گفت: در عرضه انواع کالا‌های اساسی در بازار مواد غذایی مشکلی وجود ندارد، انواع کالا‌های اساسی به نرخ مصوب در بازار توزیع می‌شود. با این حال تورم و گرانی سبب کاهش قدرت خرید شهروندان و ایجاد رکود در بازار شده است.

کاهش قدرت خرید مردم

محسن صیادی افزود: کاهش قدرت خرید سبب شده تا تقاضا برای کالا‌های اساسی ارزان‌قیمت‌تر در بازار افزایش یابد. به‌عنوان‌مثال گرانی گوشت سبب شده تا تقاضا برای حبوبات بیشتر شود. همچنین تقاضا برای انواع نوشیدنی، تنقلات، کیک و کلوچه در بازار کاهش یافته است. وی با بیان اینکه امسال قیمت روغن و برنج نسبت‌به سال گذشته کاهش داشته است، بیان کرد: برنج ایرانی امسال ۳۵ تا ۴۰درصد ارزان‌تر از پارسال شده است. با وجود کاهش قیمت برنج، بازار همچنان راکد است و برای برنج ارزان‌قیمت هم تقاضای چشمگیری وجود ندارد. امسال روغن نیز کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت را تجربه کرده است، با این حال بازار روغن هم مانند برنج به‌دلیل نبود تقاضا راکد است.

وی با اشاره به ثبات قیمت در بازار تخم‌مرغ گفت: با توجه به افزایش تولید، در این حوزه مشکل خاصی نیست. عرضه بیشتر از تقاضا بوده و صادرات نیز وجود دارد. اکنون در بازار، تخم‌مرغ زیر قیمت مصوب عرضه می‌شود. صیادی درباره بازار شکر گفت: شکر نیز از جمله اقلام اساسی سبد معیشتی خانوار است که در حال حاضر به قیمت ۳۰ تا ۳۱ هزار تومان در بازار توزیع می‌شود.

صیادی با بیان اینکه در یک هفته گذشته قیمت گوشت در بازار تغییری نداشته است، بیان کرد: هم‌اکنون قیمت گوشت دام نسبت‌به هفته قبل افزایش قیمت نداشته و همچنین قیمت مرغ با همان قیمت مصوب کیلویی ۷۳ هزار تومان به فروش می‌رسد. وی درباره وضعیت توزیع نان هم بیان کرد: در حوزه آرد و نان از نظر اختصاص سهمیه و فراوانی آرد مشکلی در بازار وجود ندارد و فقط موضوع کیفیت نان و رعایت‌نکردن ساعت پخت است که با ورود بازرسی اصناف به این مقوله، امید است که این مشکل برطرف شود.

مدیر بازرسی و نظارتی اتاق اصناف خراسان رضوی گفت: درباره اقلام شوینده و بهداشتی نیز بیشتر شرکت‌ها درخواست افزایش قیمت داشته‌اند که با برخی از آن‌ها موافقت شده و کمبودی در بازار به چشم نمی‌خورد. البته برخی شرکت‌ها فروش اجباری دارند که در این زمینه بازرسی صمت باید ورود کرده و با متخلفان برخورد کند.

بازار لاستیک

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف خراسان رضوی درباره بازار لاستیک خودرو هم گفت: در روز‌های اخیر شاهد التهاب در بازار لاستیک خودرو بودیم و باتوجه‌به اینکه شرکت‌ها در بازار به مقدار کمی لاستیک توزیع کرده‌اند، همچنان گرانی وجود دارد. البته با توجه به موافقت دولت با افزایش ۲۰درصدی قیمت لاستیک خودرو، انتظار می‌رود که در هفته‌های آینده توزیع لاستیک خودرو در بازار افزایش یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->