ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟ هوش مصنوعی در فوتبال ایران؛ هنوز درگیر «بی‌هوشی طبیعی» هستیم پخش زنده بازی بارسلونا و مایورکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | رونمایی از ترکیب‌های جدید
سرخط خبرها

برای توافق با برانکو امیدواریم

  • کد خبر: ۱۹۴۵۲
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۰
برای توافق با برانکو امیدواریم
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: در حال حاضر با دعاوی سختی مواجه هستیم، اما در پرونده برانکو ایوانکوویچ هنوز امیدمان را برای توافق با او از دست نداده ایم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ باشگاه پرسولیس در حال حاضر از نظر مالی در شرایط سختی قرار دارد، زیرا پرونده‌های حقوقی یکی پس از دیگری به باشگاه پرسپولیس می‌آیند و برانکو ایوانکوویچ و دستیاران وی نیز منتظر هستند تا رای شکایت آنان علیه پرسپولیس از سوی فیفا در روز‌های آینده اعلام شود.

این در حالی است که پرونده گابریل کالدرون و دستیاران وی، شکایت ماریو بودیمیر و فرناندو گابریل نیز سرخپوشان پایتخت را در شرایط بحرانی قرار داده است.

در این بین، مهدی خواجوند در پاسخ به این پرسش که چرا در پرونده فرناندو گابریل با وجود امضای تفاهم‌نامه، حکم فیفا علیه پرسپولیس صادر شده است، گفت: تفاهم‌نامه مابین باشگاه و گابریل امضا شد، اما یا در زمان مقرر به فیفا نرسید و یا بازیکن اقدامی برای ارائه تفاهم نامه نکرده است. البته باشگاه در همین روز‌ها باید طبق توافق نامه به تعهد خود عمل می‌کرد و تنها در جزئیات تغییراتی صورت می‌گرفت. باید با این بازیکن صحبت کنیم تا ببینیم شرایط از چه قرار است.

وی در مورد پرونده ماریو بودیمیر و اینکه چرا باشگاه باید به بازیکنی که تنها یک نیم فصل در پرسپولیس حضور داشته، کل مبلغ قرارداد را پرداخت کند، افزود: این بازیکن با استناد به عدم دریافت مطالبات خود در زمان مقرر پرسپولیس را ترک کرده و با توجه به اینکه او تیم جدیدی را انتخاب کرده است، فیفا رای خود را اینگونه اعلام کرد. مجموع قرارداد این بازیکن ۵۷۰ هزار دلار برای یک فصل و نیم بود که وی تنها نیم فصل در پرسپولیس حضور داشت. او در حال حاضر خود را مستحق دریافت مابه التفاوت قراردادش با باشگاه پرسپولیس و قرارداد با تیم جدیدش دانسته است.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: البته پیش از صدود رای فیفا توافق با بودیمیر امکان پذیر بود، مانند کاری که ما با جونیور براندائو مهاجم برزیلی انجام دادیم، اما متاسفانه این کار صورت نگرفت.

وی در مورد پرونده گابریل کالدرون و دستیارانش هم گفت: در این پرونده هم ما دفاعیات خود را آماده کردیم و ناامید نیستیم که بتوانیم مبلغ را کمتر کنیم.

خواجوند در رابطه با پرونده برانکو نیز گفت: ما با برانکو دعوای حقوقی داریم، اما همچنان دنبال توافق با او و دستیارانش هستیم و این شانس را پیش روی خودمان می‌بینیم که توافق کنیم. این پرونده چالش‌های خاص خودش را دارد، اما ما امیدمان را از دست نداده‌ایم.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس اضافه کرد: مدیریت فعلی باشگاه درگیر پرونده‌هایی است که هیچ نقشی در آن ندارد. در بسیاری از این پرونده‌ها مسائل حقوقی رعایت نشده است و به همین خاطر با دعاوی سختی مواجه هستیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->