بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

زمان قطعی آزادسازی سهام عدالت مشخص شد (۲۷ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۰۲۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰
زمان قطعی آزادسازی سهام عدالت مشخص شد (۲۷ آبان ۱۴۰۲)
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: مجامع استانی سهام عدالت به تدریج تا شهریورماه سال آینده برگزار می‌شود و به تدریج مدیریت و مالکیت سهام عدالت به مردم منتقل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهمن عبداللهی در مورد آزادسازی سهام عدالت و باز شدن نماد‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، اظهار داشت: شورای عالی بورس در یک سال و نیم گذشته بر روی سهام عدالت کار کرده و مصوبات زیادی داشته که آخرین آن مربوط به مردادماه سال جاری است که ما به عنوان اتاق تعاون ایران به آن اعتراض داشتیم که چرا شرکت‌های تعاونی سهام عدالت نادیده گرفته شده است، در حالی که ابتدا قرار بود مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی با حضور شرکت‌های سهام عدالت شهرستانی برگزار شود.

وی افزود: شرکت‌های تعاونی سهام عدالت شهرستانی به عنوان عضو شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به شمار می‌روند و باید در مجامع این شرکت‌ها حضور داشته باشند.

رئیس اتاق تعاون ایران گفت: از نظر ما سهامداران عدالت چه روش مستقیم و چه روش غیر مستقیم را انتخاب کرده باشند که در روش مستقیم ۲۰ میلیون نفر و در روش غیر مستقیم ۳۰ میلیون نفر هستند و همه این‌ها از اعضای شرکت‌های تعاونی شهرستانی هستند؛ بنابراین اعضای مجمع استانی باید از بین شرکت‌های تعاونی شهرستانی تشکیل شود، لذا حضور دیگران را در مجامع استانی به رسمیت نمی‌شناسیم.

عبداللهی عنوان کرد: این نقطه اختلاف ما با سایر اعضای شورای عالی بورس است و به خاطر همین مصوبه شورای عالی بورس در مردادماه را امضا نکردیم، چون به نظر ما خلاف مقررات و اسناد موجود است و از نظر ما شرکت‌های سرمایه‌گذاری متشکل از شرکت‌های تعاونی شهرستانی عدالت هستند.

وی با اشاره به جلسه دو هفته قبل با رئیس سازمان بورس اظهار داشت: براساس توصیه‌ای که وزیر اقتصاد داشته‌اند، مجامع استانی سهام عدالت با حضور اعضای شرکت‌های تعاونی شهرستان برگزار می‌شود، مگر مواردی که صاحب سهم رأساً و یا از طریق وکالت در مجمع شرکت کند و قرار است در اولین جلسه شورای عالی بورس که هفته آینده برگزار می‌شود، موضوع مجامع استانی سهام عدالت بررسی شود.

رئیس اتاق تعاون ایران تأکید کرد: مجامع استانی سهام عدالت به تدریج تا شهریورماه سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و بعد از این مرحله به تدریج مدیریت و مالکیت سهام عدالت به مردم منتقل می‌شود.

عبداللهی در مورد بازشدن نماد‌های سهام عدالت، گفت: این امر به شرط برگزاری مجامع استانی است، اما در این زمینه یک نگرانی وجود داشته است که سهامداران اقدام به فروش سهام کنند و از سهامداری خارج شوند.

وی ادامه داد: به محض اینکه مجامع شرکت‌های استانی برگزار شود، نماد معاملاتی شرکت‌های استانی باز می‌شود و قرار است طی چند روز آینده این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود، زیرا سهامداران عدالت باید بتوانند بر دارایی‌های خود مدیریت و مالکیت اعمال کنند.

رئیس اتاق تعاون ایران در مورد اینکه نحوه برگزاری مجامع استانی چگونه است و چطور می‌توان جمعیت ۴۵۰ هزار نفری یک استان را در یک مجمع جمع کرد، اظهار داشت: در مجامع شرکت‌های عادی بورسی هم که بیش از ۱۰ هزار نفر عضو دارند، امکان حضور همه سهامداران وجود ندارد و در هر مجمع معمولاً از افراد حقیقی بین۱۰ تا ۲۰ نفر حضور پیدا می‌کنند و بقیه سهامداران عمده هستند، اما در مجامع شرکت‌های استانی قرار شده است با ۲۰ درصد اعضای تعاونی‌ها تشکیل شود.

عبداللهی در مورد اینکه آیا قانون تجارت در این زمینه نقض می‌شود که گفته است، برگزاری مجمع با حضور ۵۰ درصد + ۱ نفر برگزار می‌شود، توضیح داد: این گونه نیست، بلکه مجامع شرکت‌های استانی با حداقل ۲۰ درصد از اعضای شرکت‌های تعاونی شهرستانی به صورت حضوری و بقیه به شکل غیر حضوری تشکیل می‌شود و اگر در نوبت اول به نصاب قانون تجارت نرسید، در نوبت دوم مجمع برگزار می‌شود.

وی تأکید کرد: آیین‌نامه اجرایی مجامع استانی به صورت دو مرحله‌ای برگزار می‌شود.

نماد‌های معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت بعد از ورود به بازار سرمایه از تیرماه ۹۹ قابلیت معامله یافتند، اما بعد از ریزش بازار در سال ۱۳۹۹ بسته شدند و معاملات این سهام غیر ممکن شده است، برای بازگشایی نماد‌های معاملاتی یاد شده، باید مجامع عمومی این شرکت‌ها برگزار شود، افزایش سرمایه این شرکت‌ها اعمال و ثبت شود، هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی انتخاب شود و سپس معاملات این نماد‌ها آزاد می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->