جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

اسپیس ایکس برای دومین‌بار قدرتمندترین راکت تاریخ را پرتاب کرد + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۵۲۱۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۵
اسپیس ایکس برای دومین‌بار قدرتمندترین راکت تاریخ را پرتاب کرد + فیلم
اسپیس ایکس پس از گذشت نزدیک به ۷ ماه از اولین آزمایش پرواز مداری استارشیپ، قدرتمندترین راکت تاریخ، امروز برای دومین بار فضاپیمای غول‌پیکر خود را آزمایش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - در این آزمایش، پرتاب فضاپیما با موفقیت انجام شد و دو بخش بالایی و پایینی از هم جدا شدند، اما در نهایت هم بوستر و هم فضاپیما در هوا منفجر شدند.

در آزمایش دوم فضاپیمای استارشیپ، بخش مرحله اول و دوم با موفقیت در ساعت ۱۶:۳۳ به وقت ایران از زمین بلند شدند و به آسمان رفتند. پس از حدود دو دقیقه، بوستر سوپر هوی ۳۳ موتور رپتور خود را خاموش کرد و از فضاپیمای بخش بالایی خود جدا شد. بااین‌حال، چند ثانیه بعد از روشن‌شدن موتور‌های رپتور و دورشدن سوپر هوی از استارشیپ، این بوستر که قرار بود به اقیانوس برگردد، در آسمان منفجر شد.

در ادامه بخش بالایی فضاپیما که با نام استارشیپ شناخته می‌شود، دقایقی به پرواز و ارتفاع‌گرفتن ادامه داد، اما در نهایت ارتباط مرکز کنترل با فضاپیما قطع و اعلام شد که ظاهراً سیستم نابودسازی خودکار وارد عمل شده است. بدین ترتیب، بخش بالایی استارشیپ نیز پیش از بازگشت و فرود در اقیانوس در آسمان منفجر گردید.

مسئولان اسپیس ایکس می‌گویند با وجود انفجار استارشیپ و سوپر هوی، جداسازی این دو قسمت از یکدیگر برای آن‌ها اهمیت زیادی داشته و در این زمینه موفق بوده‌اند. بااین‌وجود، آن‌ها به گردآوری داده‌ها ادامه خواهند داد تا ببینند چه مشکلاتی موجب انفجار شده و نگذاشته تمامی مراحل به‌درستی طی شود و بوستر و فضاپیما به اقیانوس برگردند.

فضاپیمای استارشیپ پیش‌تر در تاریخ ۳۱ فروردین اولین آزمایش مداری خود را انجام داده بود که با شکست همراه شد. در آن آزمایش به‌دلیل بروز مشکل در سیستم فضاپیما، بوستر سوپر هوی از استارشیپ جدا نشد و در نهایت این فضاپیما پس از چندبار چرخش در آسمان به‌طور کامل منفجر شد.

به‌دنبال پرتاب ناموفق قبلی، تغییراتی در خود فضاپیما و البته در سکوی پرتاب انجام گرفت. این سکو بر اثر نیروی عظیم وارده به‌شدت تخریب شده بود. در نتیجه، اسپیس ایکس طراحی آن را تغییر داد و از مواد قوی‌تری استفاده کرد. افزون‌براین، حالا از سیستم خنک‌سازی با آب استفاده شد تا مشکل آزمایش قبلی به‌وجود نیاید.

بوستر سوپر هوی از ۳۳ موتور رپتور استفاده می‌کند که نیروی عظیمی برابر با حداکثر ۷۵ میلیون نیوتن را ایجاد می‌کنند. این قوی‌ترین راکتی است که تاکنون توسط بشر ساخته شده و تقریباً دو برابر قوی‌تر از راکت «سامانه پرتاب فضایی» (SLS) ناسا است.

شرکت فضایی ایلان ماسک با فضاپیمای استارشیپ رؤیای سفر‌های میان‌سیاره‌ای را در سر دارد و می‌خواهد انسان را به مریخ ببرد. البته فضانوردان پیش از رسیدن به مریخ، به ماه خواهند رفت و از استارشیپ برای سفر‌های خود به قمر زمین استفاده خواهند کرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->